Начална

1
153
Добави коментар
coolstani
coolstani

Индустриалните аспирации, филтри и филтриращи материали се различават много от широко разпространените филтри познати в автомобилостроенето и климатизацията, които могат да бъдат намерени на много места. Често пъти клиентите биват неприятно изненадани, когато закупят филтър, който в последствие не им върши работа или няма очаквания живот.

Ние сме се посветили на това да дадем максимално широка и задълбочена информация за разликата между обикновената въздушна и индустриалната аспирация и филтрация. За дейности като обезпрашаване на бластиращи камери, машини за плазмено рязане, бояджийски камери – за мокро и прахово боядисване, е важно да се сложат подходящите инсталации, филтри и консумативи, които ще покрият технологичните изисквания на тежка натовареност и индустриалния обем, който повечето производства търсят. 

Материалите, с които работим, са внос от водещи Европейски прозиводители, като отговарят на всички Европейски стандарти и норми за съдъражние на праховичастици в обем въздух или процент улавяне на сухо вещество и органични съединения. 

Избирайки нашата гама от прахоуловители, филтри и консумативи ще Ви позволи да си осигурите едно чисто прозиводство с гарантирани нива на филтрация и качествено пречистване на въздуха.