Поредните счупени музикални рекорди

2
180
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Какво слушат хората в Youtube и не само? 

Помните ли миналата година като си говорихме за групата, която подобри рекорда за най-много гледания в първите 24 часа? Да, точно така на 25ти август BTS подобриха рекорда за най-гледан музикален клип в рамките на 24 часа с цели 45.9 милиона, а предишния рекорд държеше Taylor Swift близо 1 година. За да проследим по-добре събитията и най-вече кой води в класацията нека погледнем заедно към тази снимка.

Няколко месеца по-късно Ariana Grande и нейния сингъл Thank U, Next успя доста убедително да заеме челната позиция като изпревари песента на BTS – IDOL с 10 милиона гледания за 24 часа.

 

Изглеждаше, че няма кой да размине талатнливата Ariana Grande, но ето, че само около 5 месеца по-късно Blackpink и техният мини-албум – Kill This Love зае първото място с малко над милион и половина повече гледания.

 

Аз лично се разибих по тази песничка и определено е по-добра от миналогодишната им песен DDU-DU DDU-DU.

Сега, обърнете внимание, първото място за пореден път заема BTS с почти 20 милиона повече гледания. Не само счупиха рекорда на YouTube за най-много гледания, но също така и 3 от СВЕТОВНИТЕ РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС. Според официалния сайт на Рекордите на Гинес, BTS са постигнали 3 рекорда – Най-гледан клип на YouTube за първите 24 часа, Най-гледан музикален клип за първите 24 часа и Най-гледан музикален клип на KPOP група за първите 24 часа. Песента им Boy With Luv, в която участва и Halsey събра близо 75 милиона гледания!

 

В социалната мрежа Twitter и по-скоро в профила на Halsey можем да видим клип с нея и RM(лидерът на групата) и техните приятелски взаимоотношения.

gang gang. #TheHandshake pic.twitter.com/T1UVQlnSBr
— h (@halsey) 16 април 2019 г.

Дали в ще имат и други песни заедно в бъдеще? Jeon Jungkook сподели, че иска да има дует с Billie Eilish остава само да изчакаме и да разберем! BTS също така имат песен с Nicki Minaj и Steve Aoki. Много медии споменаха, че BTS са най-голямата мъжка група с най-много последователи и фенове. Да не забравяме, че вече 1 година BTS посещават различни места на света за своето световно турне, като включим, че са продали всички места на най-големите стадиони в света като METLIFE STADIUM, ROSE BOWL STADIUM, SOLDIER FIELD, WEMBLEY STADIUM и други с по 90 000 места!