Гащеризон Fox Lightweight Green Waders

1
352
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Fox Green Lightweight Waders е гащеризон за риболов от найлон Taslon и PVC.

Този олекотен гащеризон от Fox е перфектният избор, когато се нуждаете от пълна свобода на движение и дишащ комфорт по време на риболовни сесии.

Бързите освобождаващи катарами и шнурът на гърдите правят тези ботуши лесни за събуване, когато имате нужда от комфорт и практичност. 

Големият джоб в гръдния кош може да побере кутия за захващане, както и лични ценности като портфейла, ключове за кола и мобилни телефони, което го прави практично допълнение за тези, които са фокусирани върху производителността.

Снабдени с тежки PVC ботуши, текстурираните подметки ви осигуряват сигурно сцепление върху редица повърхности, от скали на брега до чакъл и хлъзгави тревни брегове.

Nylon Taslon е издръжлива, здрава материя, която ви дава практическо дълголетие, което обикновено се свързва с по- тежките плъзгачи, в дизайн, който е по- лесен за носене в горещите дни.

Предлагат се в размери 41- 46, които имат напълно прилепнали шевове, които придават пълен водоустойчив завършек, със силата да се изправят срещу груб и активен риболовен начин на живот като ви пренасят в различни места, в преследване на различни видове.

Представени в класически маслинено зелен цвят, тези ботуши ще задоволят всеки рибар и ще изглеждат добре на всяко място. 

Основни характеристики:

Издръжлива тъкан от найлон Taslon

Напълно залепени шевове

Високотехнологични PVC ботуши

Текстурирани подметки

Регулируеми, еластични скоби

Катарама за бързо освобождаване

Голям вътрешен джоб на гърдите

60% поливинилхлорид

40% найлон Taslon