AdoBiz – Онлайн маркетинг услуги за малкия и средния бизнес

1
203
Добави коментар
userado1
userado1

Защо да изберете да рекламирате в Интернет?

Рекламата безспорно е много важна за който и да било вид бизнес. Големите компании вече обособяват дори цели маркетингови отдели, където работят със специалисти в тази област. Това са хора, които постоянно следят за развитието на съответната марка, на бранда, на представянето и на навлизането на дадена продуктова линия. Възможностите, т.е. с други думи – каналите за реклама са наистина много и доста разнообразни. Може да се възползваме от печатна реклама, от медии или билборди, а през последните години все по-сериозно се набляга и на рекламата в интернет. Има много причини, ето защо и точно с какво този тип рекламата е все по-масово предпочитан метод, за да достигнат до потребителите.

Интернет рекламата обикновено е относително по-евтина

Съществуват редица възможности от порядъка на google adwords, както и социални мрежи от рода на Facebook, Instagram, Twitter и Pinterest предлагат алтернативи за постигането до възможно най-голям брой хора, за определен ясно бюджет или пък това да се осъществява даже напълно безплатно. Това представлява истинска златна възможност за всеки един бизнес. Абсолютно всеки, ако има възможност, ще предпочете да получи услуга с високо качество за малко или дори и за никакви пари. Сериозен недостатък е, че трябва да се провежда постоянно следене, а също четене и непрестанно информиране за това как се развиват тенденциите, само че по този начин натрупвате и количество нови знания.

В случай, че нямате физическа възможност да се заемете с това, може винаги да назначите някого на работа или пък да се възползвате от услуги на някоя външна фирма или на специалист, работещ на свободна практика, познат още като фрийлансър. Обаче в такъв случай трябва да проверите наистина ли специалистът е такъв или просто се представя като такъв, но не разполага с необходимите компетенции.   

Рекламата в интернет пространството предоставя реални количествени измерения

В случай, че рекламирате в печатна, в телевизионна или в радио медия, от там ще ви предоставят информация за това, до колко потенциални клиенти би достигнала рекламата ви на база на статистика на гледания, на продажби на вестници или на рейтингова система. Обаче за жалост тези числа са доста общи и няма как да бъдат проверени и потвърдени. При реклама в Интернет виждате количествени реални измерения в статистика. Ако извършвате реклама посредством google adwords или чрез Facеbook, вие ще получите напълно подробна справка по отношение на брой виждания, кликания и прочитния на рекламното каре. Вече това е реална и детайлна информация, въз основа на която ще получите реални резултати.

Благодарение на интернет рекламата ще получите конкретна обратна връзка от страна на потребителите

Ако просто публикувате рекламно каре в някое списание или във вестник, ще получите информация, че от съответния тираж да продали съответен брой копия, като се предполага, че е видяна и вашата страница, но реална гаранция няма. При интернет каналите, предназначени за реклама обаче получавате истински харесвания, коментари и споделяния. Това вече от своя страна е гаранция за налична обратна връзка дали и до каква степен потребителят се вълнува наистина от бизнеса ви, така че и в този аспект интернет рекламата превъзхожда другите форми. 

Запитване

Повече информация за AdoBiz…

Привет на всички! Казвам се Adnan Rasim. Приятно ми е да се запознаем!
Първо искам да ви посрещна с „Добри дошли!“. Драго ми е да срещна прекрасни хора като Вас.

Накратко за мен:
Студент по Компютърни системи и технологии, начинаещ програмист и човек с богати познания в областта на онлайн маркетинга и рекламата.В тази моя интернет страница ще се запознаете с услугите, които предлагам за Вашия Бизнес. Ще разберете как мога да помогна за Вашата видимост в онлайн пространството.
Ще разберете как може да увеличите вашите реализации и не само.Ще разберете как и кога е най-удачно да увеличите бюджета си за реклама в интернет или брандиране и не само.
Каня ви да прегледате моите услуги, но преди това се настанете удобно.
Може да прегледате и сертификатите за онлайн маркетинг, които притежавам.
При въпроси относно предлаганите услуги, цени или други индивидуални оферти се чувствайте свободни да се свържете с мен.
Върни нагоре
Принтирай
Покажи дата и час
2018-2019 © Всички права запазени!