Подарък възглавница за любимия човек

2
245
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

Изборът на възглавници не е никак лесна задача. Особено, ако искате те да са удобни, да придават комфорт и чрез тях по-бързо да се възстановявате, след  работен ден на тежък физически труд.

В настоящата статия ще Ви представим плюсовете на възглавниците, като подарък, както и ще надникнем върху видовете възглавници, като се надяваме, че чрез този материал лесно и бързо, както и с увереност, ще можете да изберете подарък за Вашите близки, или пък приятели.

Преди да опишем популярните възглавници, нека споменем за ценовия диапазон, за да можете лесно да планирате средствата, заделени за радост под формата на подаръци.

Цените варират от 50 до 200 лева, като естествено, че всичко зависи от това, колко пари сте решили да заделите за такъв тип начинание.

И така, нека разгледаме най-скъпите възглавници, предлагани на пазара. За целта ще ви представим един модел, видян в сайта на Богдан Мебел.

Възглавница Gold с цена 197.00 лева, която се характеризира със следните свойства: Тя е изградена с пълнеж от бял европейски гъши пух от най-висок клас, благодарение на което абсорбира влагата на тялото.

Съставът и е 70 % пух и 30  пера.

Тежи приблизително един килограм, като калъфката е 100 % изградена от памук с висока плътност.

Благодарение на съставните части, тази възглавница придава неповторим комфорт.

Въглавниците с мемори технология също си струва да бъдат разгледани. Благодарение мемори технологията самата възглавница приема формата на главата на човек и по този начин придава мекота  и уют.  Сигурно повечето от Вас знаят, че в спалното бельо, мемори технологията намира голямо приложение днес, през 2019 година.

Повечето продукти са с ядро от мемори пяна, която е чувствителна към температурата, която реагира на телесната топлина.

Продуктите, които имат етикет „мемори“ трябва да знаете, че следват естествените извивки на тялото, на главата, на врата, в зависимост от типа и предават оптимален комфорт и опора.

Благодарение на тази си технология, се постига по-спокоен и пълноценен сън, а тялото отпочива далеч по-добре.

Истината е, че всяка част от Вашата спалня трябва да е добре подбрана. Като започнем от шалтетата и кувертюрите и приключим с възглавниците. Не бива да пренебрегвате и най-дребните детайли, особено когато се касае за продукт, който подобрява Вашият тонус.

Истината е, че луксозен подарък, например възглавница от гъши пух, е чудесно решение за Ваши близки и познати, които са на по-голяма възраст. Т.е. този тип подарък съвсем не е подходящ за деца и тинейджъри, но пък е чудесно решение за семеен подарък, или пък за подарък на Ваша приятелка, позната, която е на средна възраст.

Потребителска оценка

5 based on 2 votes

Марка

Възглавници

Име на продукт

Богдан Мебел