Bone Mass – лечение на остеопороза – Bone Mass

3
196
Добави коментар
rosn
rosn

Bone Mass

За правилното и ефективно усвояване на калция в организвма е хеобходим приема на помощни средства, като витамин к2 и витамин д3. Bone Mass е първият концентриран продукт на българския пазар. Той предоставя нужната доза от тези съставки за правилното усвояване на калции в организма. Изработен по уникална ирландска формула, този продукт печели множество награди за най- добрия продукт от своя клас. През 2018 година е най- предования продукт във Великобритания и Ирландия.

Европейската асоциация по остеопения и остеопороза включва използването на хранителни добавки, богати на витамин К2 и витамин Д3 при използването на Пролия или бифосфонати. Това се налага, защото тези препарати извличат Калция от клетките, най- вече от сърдечната клетка и водият до необратими последици за вашите кръвоносни съдове и сърдечна дейност. При намалени нива на калции в сърдечната клетка се наблюдават състояние, като аритмии.

Докторите съветват хранителните добавки да не бъдат с висока концентрация на Калции. Ежедневно приемаме достатъчно калции чрез храната. Проблемът е ниското  усвояване на Калция от нашия организъм. Препоръките се насочват в прием на  по- чисти препарати. Това позволява приема на по-малки дози, който да водят до по – голямо  усвояване на Калции от организъма и транспортирането му в костната система.

Един такъв прерат за лечение на остеопороза и състояния след костни счупвания е Bone Mass. Това е първият концентриран препарат за лечение на остеопороза и за състояния след костни счупвания в България. Печели награда за най- продаван продукт през 2018 във Великобритания и Ирландия. Неговата нова и уникална формула го прави най- добрия в своя клас, което позволява използване само на 2,5 мл/ ден. Препаратът участва в множество проучвания, чрез които са доказали неговите уникални свойства и качество.

Препарата е препоръчам от европейската асоциация по остеопороза и „център за лечение на остеопороза“ България.

Спечелете битката с намалената костна плътност и вземете Bone Mass.