Ивана: С появата на „100 патрона“ за един ден се обърна животът ми

1
119
Добави коментар

Фолк певицата отбеляза 50 годишен юбилей и 20 години на сцена

„За един ден се обърна животът ми с появата на „100 патрона“. Изпях песента почти на шега и си мислех, че мога да продължа да пея по кръчмите с моята формация. Не мислех за кариера, не мислех да ставам звезда, но хората решиха друго…“, сподели певицата за началото на своята професионална кариера.

2019-а е е много специална година за Ивана. Фолк певицата отбеляза двоен юбилей – 50 житейски години и 20 години на сцената. „Същата и не съвсем“ – така тя определя себе си, така озаглави и последния си самостоятелен албум, а телевизия „Планета“ направиха и филм, в който Ивана разкрива душата си.

Признание получава още през 2000 година, когато й присъждат наградата за „Дебют“, а на следващата година вече е категоричната „Певица на 2001“. Следват десетки награди като певица за нейните песни, албуми, видеоклипове и присъствие в живота на българите. Най-вълнуващи за Ивана несъмнено са признанията „Мегазвезда“ и „Певица на десетилетието“, но всички единодушно я нарекоха „Певицата на народа“.

„Певицата на народа“ – хубаво е, харесва ми това! Това е може би единственото определение, с което се разпознавам самата аз, без да бъде самоцелно, защото направих наистина много песни и продължавам да правя много песни, които са съдбата и живота на много хора“ – откровена е Ивана.