От къде да закупим мебелни секции

1
198
Добави коментар

Редица семейства мечтаят за съвършен дом. Домът би бил перфектен, тогава, когато има уют и хармония, разбирателство и само положителни емоции.

Какво представлява дневната, или пък холната секция?
Основно и най-общо казано се касае за високи, масивни, тежки шкафове, които заемат огромно пространство в стаята и побират почти всичко – дрехи, сервизи, книги и други дреболии.

Дали все още са намода този тип секции, или е дошло времето на тези, които икономисват пространство? Предстои да разберете, ако прочетете статията до самия край.
Пространство, лекотата, добрият външен вид, светлина, но не за сметка на функционалността и практичността – така можем да обобщим основните тенденции, касаещи секциите.

Изборът на качествени секции днес е по-лесен отвсякога, тъй като се предагат буквално хиляди модели, сортирани по цветове, дизайн, материали и други.
Лесно е, особено с Мебели Богдан – мебелна фабрика, която предлага налични десетки модели. Но ако сте по-взискателен клиент, лесно можете да поръчате индивидуален проект, а от екипът да Ви го изработят. При това в сравнително кратки срокове.
Представяме на Вашето внимание няколко тенденции, касаещи външният вид и функционалността на дневните секции:
Дизайнът – през 2019 година се набляга повече на семплия и изчистен дизайн.
Семпли линии, минимално количество орнаменти и специално внимание към дизайна и формата на дръжките – с това можем да характеризираме холните секции.
Дизайн, продиктуван от нуждите и функционалността на мебелите. Семплите и изчистени форми допринасят за съвършенство в домакинството.

Модулното обзавеждане. Повечето от Вас са срещали информация за модулните кухни. Но и при секциите се предлага модулно решение.
Можем смело да заявим, че модулните секции са предпочитани днес от съвременните дизайнери. Различни по големина и визия етажерки, шкафове, витрини, елементи за телевизорът, позволяват на всеки клиент да избере най-подходящото съчетание от модули, така че да допълни визията на домът.
Благодарение на модулните секции лесно могат да се правят различни конфигурации, което внася динамика и преодолява статичното положение на мебелите.
Секции, интегрирани в стената. Благодарение на интегрирането се пести изключително много пространство, като за сметка на това и визията е привлекателна. Повечето дневни и холни секции пасват идеално с подобен тип модули, без значение дали са ъглови, или традиционни. Съвременното строителство и обзавеждане често използва подобни елементи.
На мода са отново и стъклените витрини. Колкото повече стъклени витрини, толкова по-добре.

Няма как да пропуснем цветовете. Контрастни и ефектни, тъмни цветове, представящи материалът в естествения си цвят ,са сред най-предпочитаните.
Комбинация от различни цветове на етажерки, шкафове, било то от традиционни цветове, или пък матови с гланцирани покрития, също ще допринесат за съвършена визия на Вашият дом.

Тук е мястото да добавим, че цветовите гами трябва да съответстват с останалата част от жилището, за да има синхрон в цялото жилище.
По-горе споменахме за Богдан Мебел, смело можем да заявим, че онлайн можете да откриете всичко за обзавеждането на всяка част от домът Ви, достатъчно е да разгледате продуктите, които са на разположение и да направите своя избор.
Няма как да пропуснем да споменем и още нещо важно, а именно: Търсете мнение от консултанти и специалисти, информирайте се за материалът, от който мебелите, които сте харесали, са изработени.