Ето как Криско свали 15 за нула време

1
200
Добави коментар
dan7e
dan7e

Криско се втали драстично, при това за нула време!

Рапърът Кристиан Талев, по-известен като Криско, яко се е взел в ръце. А целта му е да влезе в перфектна форма за лятото. Дали под влияние на приятелката си Цветелина Петрова, или заради фенките, но габровецът се е вталил рекордно.

Криско е успял да свали цели 15 килограма и то за нула време. От предишните му 78 килограма не е останала и следа, а кантарът заковал на 65. За късмет, Талев е доста дребничък на ръст, иначе щеше да изглежда като подвижен скелет, пише вестник “България днес”.

Оказа се, че Криско е влязъл във форма не с фитнес – все още леко го домързява да виси с часове в залата. Помогнал му режим на хранене, който се състои предимно от полезни мазнини.

Рапърът зарязал въглехидратите и бързите храни като се хранел само с риба, месо, авокадо, зеленчуци и прочие. Използва високо качествен зехтин за салатите си и не сяда на масата без сурови зеленчуци.

Те спомагат за забързването на метаболизма и не съдържат почти никакви калории. Ябълковият оцет и хималайската сол също са в менюто на изпълнителя.

Вярно е, че посочените продукти са доста скъпи за средния българин, но Талев отдавна си е надвил на масрафа и вади добри пари от клипове и участия. Така че зе него не е нищо ако се изръси с 50 лева за обяд например.

Припомняме, че преди време Криско доста се беше поотпуснал и дори бе оформил коремче. Сега обаче нещата си идват на мястото и единственото, което му препоръчват приятели, е да започне да спортува.

Коментари

0 comments