Deutsch-Korrekt – Немски езиков център

1
177
Добави коментар

Внимание- Внимание!
Achtung-Achtung!
В езиков център Deutsch korrekt стартира нов вечерен курс по немски език за напълно начинаещи, ниво А1.1
Ако до сега сте се колебали, обмисляли, не сте се решавали и само сте въздишали по добрите обяви за работа, но с немски език!, сега е моментът да вземете нещата в свои ръце и да започнете да учите немски език при нас, професионалистите от езиков център Deustch korrekt!

Не се тревожете, ако нямате никакви познания по немски език. Ние ще започнем от самата азбука, а и ще се изненадете колко немски думи сте срещали вече в ежедневието си.
Ниво А1.1 е базово ниво, за това е и толкова важно, защото тук се поставят основите за бъдещите ви познания по немски език, но също така се изгражда и мотивацията ви за учене на езика.
Ние ще ви покажем основните техники в ученето на чуждия език, запомнянето на лексиката, изгражданет на изреченията и в края на курса ще видите, че езиковите бариери са паднали.
В приятна обстановка преподавателите ще ви запознаят с основите на немския език, за да може на края да се предсатвяте свободно на немски език, да разказвате за себе си и семейството си, работата си, близки планове. Ще можете да поръчате сами в ресторант, когато отидете на почивка в Германия, ще разбирате съобщенията на гарите и летищата, ще пазарувате в магазините.
Обучението става плавно по утвърдена методология. Menschen  е учебна система на издателство Huber, изцяло с комуникативна насоченост. Но нашите преподаватели не се ограничават само до един учебник, а се стремят винаги да ви предлагат допълнителни разнообразни и интересни материали, за да ви бъде по-лесно, а и забавно самото обучение.

Курсът завършва с финален изпит за ниво А1.1.и при успешното му полагане получавате сертификат.

Курсът се провежда всеки вторник и четвътртък от 18:00 ч. до 21:30 ч.
Стартираме на 14.05.
Хорариум: 70 уч.ч.
Цена: 280 лв.