Vivre -всичко необходимо за теб, дома, градината

1
261
Добави коментар

Vivre e един от топ онлайн търговците в Източна и Централна Европа. В техният магазин можете да откриете всичко необходимо за дома: от мебели, декорации, съдове за готвене, текстил за дома и аксесоари за дома до аксесоари за всекидневието.

Те предлагат качествени продукти на конкурентни цени както и страхотно онлайн пазаруване. Целта им е да бъдат първата опция за клиенти, търсещи най-добрите продукти, добри сделки, оригинален дизайн и безупречно обслужване, докато спестяват време и енергия.

Имат приблизително 45 000 продукта в складовете на техните доставчици и почти 10 000 продукта в техния собствен склад. Извършват дейността си в 9 държави, за повече детайли 

Романтичен декор

Светлина и яснота най-добре описват нашия декор. Заобиколени сме от хармония в класически форми, романтична атмосфера и топли тонове. Декорът става платно, върху което поставяме цветни петна, които придават формата на пленителните цветя, положителните послания и снимките с най-красивите спомени

виж офертите

Цветна трапезария

Подредбата на масата с внимание, избирайки предмети в свежи цветове, които повишават доброто настроение, превръщат сервирането на масата в истинско преживяване. Събери приятелите и семейството си и заедно се насладете на вкусни ястия, поднесени със стил.

виж офертите
Всичко за градината

За много от нас градината се превръща в продължение на къщата, онова пространство, посветено на почивка, където се презареждаме с енергия от природата. Нашите любими растения изпълват сетивата ни, докато се отпускаме под чадъра и се наслаждаваме на уединението си.

виж офертите