Кошлуков се извини за гафа на БНТ с папата :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
249
Добави коментар

Временният директор на БНТ Емил Кошлуков се извини на страницата си във Фейсбук за гафа на БНТ покрай визитата на папата. В изследване националната телевизия пусна сгрешена графика с одобрението за визитата. По-късно от медията се поправиха, но социалните медии избухнаха срещу нелепата грешка.

Вчера Кошлуков нападна аудиторията и защити колегите си, но се оказа, че не е прав и че нюзрума на телевизията наистина е направил гаф.

„Искам да се извиня от името на колегите, които в емисията от 18.00 са объркали графиката. В централната емисия е оправена, но грешката е наша. Г-жа Уляна Пръмова вече взима нужните мерки. Още веднъж – съжалявам за допуснатата грешка. Отразяването от БНТ на цялото посещение изисква огромна работа, според мен мина чудесно до този момент, но за съжаление сме объркали числата в това изследване. Защитих колегите прекалено емоционално, без да проверя докрай фактите, за което и лично се извинявам“, написа Кошлуков в социалната мрежа.