Принц Хари има син

1
134
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Новото кралско бебе е факт! Херцогинята на Съсекс – бившата актриса Мегън Маркъл роди момче. Станалото популярно като “Бебе Съсекс” дете се нарежда на седмо място в листа на наследниците на Британската корона след сина на кралица Елизабет ІІ – принц Чарлз, неговият наследник и чичото на бебето принц Уилям, неговите три деца и новият татко принц Хари.

По-рано днес от Бъкингамския дворец съобщиха, че Маркъл е започнала да ражда рано тази сутрин, след седмици на спекулации относно Бебе Съсекс. Жълти медии носеха слухове, че бебето вече се е родило, както и че е преносено. Маркъл и принц Хари обаче защитаваха упорито семейството си и отказваха коментар по темата.

Бебето обаче е факт. Херцозите на Съсекс обявиха новината за пола му в социалната мрежа Instagram. Според изявлението, майката и детето са добре. Името на бебето обаче ще разберем на по-късен етап, тъй като и самите родители не били избрали такова. Една от причините е, че до последно те твърдяха, че не знаят пола на бебето. Фаворитите сред букмейкърите за сега са Артър, Албърт, Фредрик, Джеймс, Чарлз и Филип.

Засега не се знае и каква титла ще получи бебето, тъй като решението лежи в ръцете на кралица Елизабет ІІ.