Парочистачка ROWENTA STEAM POWER RY6555WH

1
226
Добави коментар

Описание
Парочистачка ROWENTA STEAM POWER RY6550

Убива до 99% от бактериите и микробите без химикали

Rowenta Steam Power осигурява перфектно решение за хигиеничен и здравословен дом, като дезинфекцира със силата на парата без химикали или препарати. Изпитайте дълбокото почистване, което елиминира до 99% от бактериите и микробите, с подобрени функции и изключителна ергономия.

Референтен код : RY6555WH

Почистване с пара за здравословен и хигиеничен дом Запазете дома си здравословен, хигиеничен и свободен от химикали за семейството ви, чрез мощната дезинфекция на почистването с пара.

Без препарати и химикали, Rowenta Steam mop дава ефикасен резултат на дълбоко почистване, което елиминира до 99% от микробите и бактериите, за абсолютната хигиена на дома ви.

Тази лесна за употреба парочистачка е снабдена с три настройки, с които имате възможност да регулирате подаването на пара за идеален резултат при разнообразни повърхности.

Мощността се допълва с удобството, с лек ергономичен дизайн и мека дръжка за комфорт при пренасяне.

Бързо загряване, което ви позволява да сте готови за тридесет секунди.

Rowenta Steam mop: изключително почистване за здравословен и хигиеничен дом.

Характеристики на парочистачка ROWENTA STEAM POWER RY6550WH Перфектно почистване и здравословен дом. Открийте здравословното и хигиенично почистване със силата на парата, за перфектна и блестяща среда без вредни химикали или препарати.Специално за твърди настилки: 3 настройки на парата се адаптират към вашите подове. Адаптирайте потока на парата чрез трите настройки, които покриват всички видове твърди настилки, за изключително почистване само с чешмяна вода.Високоефективна микрофибърна подложка за перфектен резултат. Високоефективна микрофибърна подложка за перфектен резултат без петна или следи.Лек ергономичен дизайн с мека дръжка. Лек дизайн комбиниран с подобрена ергономия за изключителна лекота при ползване, с мека дръжка за удобно пренасяне и парк позиция за по-лесна употреба.Система за сваляне на подложката без ръце. Системата без ръце позволява чисто и хигиенично сменяне на микрофибърните подложки при ползване на парочистачката.ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА Мощност: 1200  W Регулатор на мощността:    ДА Настройки за парата: Мин.   Време за затопляне: 30 сек   Индикатор за готовност на парата:     ДА Вместимост на резервоара за вода (L): 0.6  L Подвижен резервоар за вода:     ДА Препоръчван комплект консумативи: ДА   Филтрация на водата Антиваровиков филтър: Anti Calc*1   Съхранение:    ДА Халка за окачване:    ДА Размери (ДxШxВ): 210x160x1100  mm Цветове: Черен и син