Висококачествени легла, подходящи за Вашият хотел

1
193
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

Днес, екипът на Bansko.al има удоволствието да Ви представи една мебелна фабрика, която може да изпълни Вашата поръчка, когато се касае за обзавеждане на мебели, легла, столове, за Вашият хотел, ресторант, дом. Кстава въпрос за  мебели Бодан  – фирма, предлагаща, както онлайн мебели, така и поръчка на мебели по традиционен начин, в магазини.

Какви са изискванията за леглата, с които сте решили да обзаведете туристическият си обект, т.е. на какво трябва да набелгнете:

Здравината – не бива да икономисвате средства, тъй като често по-евтиното излиза по-скъпо във времето. Избирайте мебели, които са устойчиви във времето, тъй като хотелските легла биха били подлагани на по-сериозни изпитания, от тези, които са във Вашият дом, например.
Външният вид – Той трябва да е безупречен, да привлича, да създава необходимият уют и да се вписва в интериора на хотела.
Качественият материал – И тук, както и при здравината, качественият материал, вярно е – може да бъде една идея по-скъп, но би се избил във времето, стига да е подбран от правилните материали.
Дългогодишната експлоатация. Много важен параметър, в който трябва да вникнете и да помислите за него сериозно. Инвестицията за обзавеждане на хотел не е лесна задача и често се касае за поръчка за няколко хиляди левове, понякога дори десетки хиляди левове. Именно и поради тази причина трябва да търсите дълготрайните мебели, тъй като се касае за бизнес, при това бизнес, в който трябва да има възвръщаемост.
Други – като под други разбирайте механизми, матраци, допълнителни екстри към хотелската стая.

Често, клиенти, търсещи обзавеждане за хотел, като легла, кухни, търсят оферти и за конферентните зали.  Естествено, това е така при хотелите с 4 и повече звезди, но понякога и тризвестните хотели имат нужда от подоно обзавеждане. Особено, когато плануват да повишат категорията на туристическия обект.  Вие, ако сте планували обзавеждане за конферентни зали, включващи маси и столове, както и други аксесоари и мебели, можете спокойно да се доверите на МЕБЕЛИ БОГДАН, мястото,  от което да направите добра поръчка, на мебели, с доказано качество, мебели, които ще Ви служат дълги години верно и безпроблемно!

В обобщение на написаното можем да кажем, че Ви трябват масивни мебели, класически, доказани във времето, но с добра визия. Мебели, които да не отслабят свойствата и функциите си във времето, а точно обратното, да са устойчиви на експлоатация, при това от различни клиенти – например, от млади палави двойки, обичащи бурните нощи, до спокойните, но по-пълни клиенти. И като става въпрос за легла, именно това е един от показателите. Както при столовете, при които най-често се гледа един важен параметър, а именно тегло на ползвателят, така и при леглата трябва да бъдат съобразени с всякакъв тип клиенти, от по-слаби, до по-пълни такива.

Комфортът, който Вашият хотел би представял на клиентите трябва да е на високо ниво, не бива да икономисвате от нищо, тъй като и най-малкото неудобство би довело до негативни емоции у Вашите посетители, което може да рефлектира върху цялостната визия на бъдещият Ви хотел.