УДЪЛЖАВА СЕ СРОКЪТ ЗА РАННА РЕГИСТРАЦИЯ В НАДПРЕВАРАТА ЗА „ЗЕЛЕНИТЕ ОСКАРИ“

1
158
Добави коментар
eventA
eventA

До 14 май са отворени ранните регистрации за 9-ото издание на Националния конкурс „Най-зелените компании в България“

 

 На 7 юни 2019 г. ще се проведе официалната церемония за връчване на наградите в 14 основни и 12 допълнителни категории. Организаторите от b2bmedia ще отличат също и “Зелена личност”, “Зелено перо” и “Зелена медия”.

Конкурсът “Най-зелените компании в България” се превърна в емблема на отговорния и екологично съобразен бизнес, като включва отличия, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България, както и призове за личности, компании, общини и неправителствени организации. Проучването е уникално за България, като отчита постигането на „зелени“ цели и корпоративни стратегии. Допитването е за компаниите, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по-здравословна среда.

Специално жури, съставено с председател Надя Маринова, гл. редактор на B2B Media, д-р Марина Стефанова, директор „Устойчиво развитие“ към Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Катя Димитрова, председател на Българската асоциация на ПР агенциите, изявен ПР експерт и много други социално отговорни личности ще избират победителите, като се водят от стриктни критерии. 9-те основни критерии и личната оценка на журито са с еднаква тежест, което прави надпреварата още по-оспорвана.

През изминалите 9 издания от началото на конкурса са отличени компании, сред които Коника Минолта, Пощенска банка и Кока-Кола България. Надпреварата винаги е била ожесточена, а през годините в изданието са се състезавали над 560 организации.

Вече трета поредна година Агенция за интегрирани маркетинг комуникации  3CON е сред комуникационните партньори на националния конкурс “Най-зелените компании в България”. Партньорството е част от политиката на Агенцията да бъде в подкрепа на бизнеса за популяризирането на иновации и социално отговорни проекти. Мисията на 3CON е подобряване общуването между компаниите и техните вътрешни и външни аудитории чрез фокусиране върху ценностите и организационната култура.

 

Ранни кандидатури за конкурса “Най-зелената компания в България” се приемат до 10 май на преференциални цени.

Крайният срок за кандидатстване е 26 май 2019 г.

Линк за регистрация: https://green.b2bmedia.bg/apply