Хороскоп за днес – 8 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
210
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 8 май 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на засилена творческа активност. Организирайте срещи и публични изяви. Рекламирайте се по всички възможни начини. Спретнете си обилни обеди и вечери. В този ден не се пърнее, храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Доставете си радост за тялото и сетивата, общувайте, пътувайте преговаряйте и сключете новите си договори. В следващите два дни трудно ще надвиете конкуренцията и още по-трудно ще се класирате на изпити и конкурси.

Телец 21 Апр – 21 Май

Активизирайте се максимално, потърсете си нова работа и подпишете новите си договори. Ще получите изгодни предложения. Може да се окажете отдавна търсеният човек за дадена дейност и поръчка. Идеите, които предложите ще се харесат на шефовете, а това ще ви направи в бъдеще титуляра на новите договори и поръчки. Патентовайте продуктите си, защитете марката си, отстоявайте принципна политика и ще доминирате. Помогнете на приятел в нужда. И не забравяйте, че днес не се пълнее, хапнете си сладко.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Не пропускайте нито едно предложение, лична и делова среща, на която може да доминирате и наложите условията си. Ще срещате разбиране и ще сключите перспективни договори. Бъдете верни на принципите си и на дълга. Не се отмятайте от дадената дума. Прекрасно се усвояват нови знания и умения. Действайте в посока на най-важните си амбиции и цели и до вечерта ще постигнете поне една победа. Не се страхувайте да влезе в битки, защитете и приятел в нужда. Ако плачете на сън или на яве това е знак за пречистване.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Луната навлиза в знака на трона си Рака, където стимулира и защитава семейните отношения и ценности. Може да си намерите обезпечаваща самейството ви работа и да подпишете изгоден договор. Не се отказвайте и от надомна работа и си спретните личен офис в хола. Ден, в който с лекота може да осъществим замислите си, да получим необходимото ни съдействие и финансиране. Кандидатствайте за субсидии. Може да получите предложение от чужбина. Покажете истинските си чувства и емоции. Хапнете си без задръжки.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Преследвайте неотклонно целите си в този силен и творчески ден. Може да постигнете много, да сключите перфектния договор и да си осигурите странично финансиране на личните проекти и дейности. Не сдържайте емоциите, сълзите действат пречистващо и дано да е от радост. Очертава се ден на личната ви победа. Неприятностите бързо ще се уредят и забравят. Правете това, което ви идва от вътре. В този ден се действа по инстинкт, а вашият никога на ви лъже. Защитете приятел в нужда. Забравете диетите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за крачка в нова посока и за настъпление в старата и позната позиция. Подпишете нови или преподпишете старите си договори. Изисквайте повишение и преназначение, особено ако работата ви е на ниво. В този ден се действа принципно и със замах, за да не останеш неоценен и незащитен. Покрай своите интереси защитете и тези на по-слабите от вас. Ще се сдобиете със съюзници. Бъдете сигурни, че поне в една посока късметът ви ще се отприщи. Ще завоювате по добри позиции. Обърнате внимание на храната, днес не се пълнее.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Родените в третата декада ще направят силен и обезпечаващ бъдещето им ход. Не се колебайте, следвайте импулса за действие и напредък и ще постигнете много в този творчески ден. За родените в първата декада ще има повече колебания и намеси, но и те ще се похвалят с придобивки. Ако нещо ви привлича, тръгнете към него. Не се отказвайте от намеренията си по средата на пътя. Ще е трудно, ще ви трябва повече воля и настойчивост и ще постигнете целта си. Ден и за хубаво похапване, няма да напълнеете.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Навлизате в тридневен силен и стабилизиращ период, в който Луна и Нептун ще ви подкрепят от другите два водни знака. Денят ще ви донесе късмет и напредък както в служебните, така и в семейните дела. Дано имате повод да почерпите и да си стиснете ръцете в името на една изгодна сделка. Не отстъпвайте от принципите си, защитете правдивата кауза на близки и колеги. Не се съмнявайте в победата си и наистина ще победите. Ден за представителни срещи. Не се ограничавайте и в храната. Днес диетите са противопоказни.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Не бързайте, неща тръгнали наопаки към обед ще започнат да се оправят. Ще получите подкрепа и съдействие в трудан момент и до края на деня ще направите крачка в правилната и успешна за бъдещето ви посока. Ден за срещи и разговори на различни нива. Ще доминирате и ще насочвате темата в изгодна за вас посока. Добре е да се сключи нов догоовр или споразумение до края на деня. Не отстъпвайте от позицията си, ако усещате, че е правилна. Добре е да се ръководите от инстинктите. Наблегнете на растителната храна.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в първата декада ще трябва да лавират между семейните и професионални проблеми. Ще ви е трудно. Дано има кой да ви отмени поне в някои задължения. Не носете две дини под една мишница, за да не ги изтървете и двете. Поне за няколко часа се насочете към важните за деня делови въпроси и отхвърлете поетите ангажименти. Не сдържайте емоциите и сълзите, ще ви олекне и ще се пречистите. Проблемите ще ви сближат с някого, с когото от доста време вървите редом и не си давате сметка, че се привличате.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Силен ден, с много посоки и варианти, особено за родените в третата декада. Действайте изпреварващо в посока на личните си интереси. Може да установите печеливши връзки и да получите изгодни оферти за съвместна работа или почивка. Не правете компромиси със съвеста и принципите си и всичко ще е наред. Защитете и помогнете на приятел в нужда. В този ден връзките ни се подлагат на опън и натиск и само верните и стабилни съюзи ще оцелеят. Вечерта чакайте обаждане от чужбина или среща с важен човек.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Действайте интуитивно. Ако тръгнете несъзнателно в някаква посока или към някого, не се стопирайте, а продължете. Изчистете отношенията си, стиснете си ръцете за взаимно изгодни съюзи, прегърнете се, стопете ледовете и продължете заедно напред. Препоръчват се публични изяви и участия, срещи с потенциални спонсори и бизнес партньори. Не се изолирайте. Срещите от този ден са важни за бъдещата ви работа и семеен живот. И не забравяйте, че днес не се пълнее. Сгответе си любимото блюдо, но наблегнете на постното.