Добре дошли в Espressimo.bg – мястото на доброто кафе

1
318
Добави коментар
espressimo
espressimo

Какво е Espressimo.bg? Едно уникално по рода си кътче в интернет, където можете да се потопите в магията на кафето. Наша мечта и мисия е да обогатим кафе културата в България. За тази цел създадохме Блога за кафе култура и нашия Речник, които да ви служат като пътеводители в необятния кафеен свят. На сайта ни ще откриете любопитни факти, интересни рецепти и още полезна информация. Знаете ли, че кафето притежава над 800 вкусови характеристики – близо два пъти повече от виното! Опознайте неговия необятен свят и ще останете очаровани.

А  кое е любимото ви кафе? При нас ще намерите удобните за използване кафе капсули и дози, с които бързо, лесно и чисто ще приготвяте вашето еспресо или капучино у дома и в офиса. В секция Кафе ще откриете голямо разнообразие за всеки вкус – Nespresso, Lavazza, Tassimo, illy, Nescafé Dolce Gusto и много други кафета на зърна, капсули и дози. За истинските ценители предлагаме превъзходно кафе с ясен произход и доказани качества. Опитайте нашите гурме кафета, за да се потопите в един различен свят, изпълнен с благоухание и наслада.

Фен сте на кафето, но нямате машина? За приготвянето на различните видове кафе предлагаме модерни и надеждни кафе машини – изберете вашето бижу измежду Nespresso, illy, Francis Francis, Mitaca, Lavazza, Nescafé Dolce Gusto, Gaggia, Philips Saeco, както и кафеварки Bialetti и френска преса. Ако се затруднявате с избора, нашата анкета ще ви помогне да се ориентирате коя е най-подходящата машина за вас. Отговорете на въпросите и ще получите индивидуално предложение. Можете да кандидатствате и за безплатна кафе машина срещу договорена месечна консумация на кафе капсули.

Естествено, искате да пиете най-доброто кафе у дома, нали? Помислили сме и за онези от вас, които обичат да приготвят своето кафе с кубинска кафеварка, джезве, френска преса и други методи. За вас предлагаме колекция от най-качествените кафе аксесоари на пазара. Има по нещо за всеки бариста – професионален или домашен. Тук ще намерите всички уреди и консумативи, които са ви необходими за приготвянето на перфектната чаша кафе и чай.

Търсите качествени продукти на изгодни цени? Попаднали сте на правилното място! Следете редовно нашите специални промоции на кафе, чай, машини и аксесоари. Изберете нещо полезно и зарадвайте себе си или любим човек със страхотен подарък. Въведете и-мейл адреса си, за да се абонирате за нашите актуални оферти и статии. Доволните клиенти са нашата визитна картичка. Ще бъдете обслужени бързо и професионално, с внимание и усмивка.

Обичате ли чай и други топли напитки? На сайта ни ще откриете богата гама от маркови чайове с изискан вкус. DelmarTe, Pickwick, Dallmayr и Dammann ще изпълнят деня ви с разкошен аромат и ще ви пренесат в екзотиката на далечни земи. Отдайте се на още приятни изживявания в компанията на чаша кадифен горещ или студен шоколад, вкусно капучино, мокачино и какао. Тази експлозия от вкусове ще даде летящ старт на деня ви, ще разнообрази кафе паузата и ще ви зареди с енергия.