Борисов срещу Радев: Той прави кампания с държавни пари. Всяко негово изказване е в полза на опозицията и срещу управлението

Борисов срещу Радев: Той прави кампания с държавни пари. Всяко негово изказване е в полза на опозицията и срещу управлението

"Да се надяваме нещата да се развият по положителен начин за Европа. Следващите седмици и месеци, освен изграждането на парламент, съвет, комисия и комисари, има въпроси на които трябва да си отговорим." Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов след срещата на върха в Румъния.

"Имаме ли отбранителна способност? Коелгата от Кипър се оплака как Турция дупчи икономическата му зона. И аз му казах: „Колега какво очакваш? Ние нямаме армия, нямаме нищо.”. Можем да разчитаме само на остра реакция. На думи много неща направихме, но тези неща още не са факт. Говорих много за Западните Балкани и конфликтите", обясни още той.  

"Има много напредък и се отчита направеното от нас. В Румъния и България обаче заплатите и пенсиите са много различни. В най-важната сфера все още сме последни. Много трябва да се помисли за нашия регион", допълни Борисов.

"С тежки компромиси ще се работи в следващия европарламент, защото ще има много формации. Вече не е...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност