Ампули за стимулиране на растежа на косата Simply Zen Stimulating Lotion 8х6мл

1
218
Добави коментар
mashbg
mashbg

Simply Zen – Природен подход в синхрон със сетивата! 

Стимулиращата линия на Simply Zen предлага нужните средства за справяне с косопада – растителни екстракти, етерични масла и други активни съставки действат в синергия и осигуряват отличен краен резултат.

 Stimulating Lotion в ампули е лосион за стимулиране на растежа на косата и предотвратява прекомерния косопад. Формулиран с висококачествени растителни екстракти от пипер, водорасли, етерични масла, за стимулиране на  микроциркулацията на скалпа и подхранването на космения фоликул.

Активни съставки: 

– Екстракт от чили – силно стимулиращо, антиоксидантно, антибактериално и успокояващо действие. Богат на капсаицин, фенол и каротеноиди. Стимулира нервните окончания, създавайки приятно топло усещане, и има интензивен стимулиращ ефект. Засилва повърхностната микроцирку- лация и стимулира растежа на фоликулите. Съдържа флавоноидите кверцетин и хесперидин, както и фенолови съединения. Те са добре известни с това, че подсилват косъма и го защитават от свободните радикали. Каротеноидите ликопен, алфа и бета каротин имат успокояващо и силно антиоксидантно действие.

– Екстракт от гинко дърво – богат на флавоноиди, антиоксиданти и със силно защитно действие. Този екстракт се счита за една от най-добрите стимулиращи съставки, заради съдържанието на витамин Р. Той подобрява устойчивостта на капилярите, засилва микроциркулацията и жизнеността на скалпа.

– Екстракт от боровинки, богат на антоцианини, които имат силно спиращо свободните радикали и успокояващо действие. Действат, като стимулиращ антиоксидант и подобряват доставката на хранителни вещества до кожните клетки и кислород до кожната тъкан.

– Екстракт от кафяви водорасли – превъзходна морска съставка със силно антибактериално, овлажняващо и защитно действие върху скалпа.

– Камфор – силно стимулираща скалпа съставка с приятен освежаващ аромат. Той подобрява снабдяването на скалпа с кислород, стимулира клетъчното възпроизвеждане и помага да имаме здрава и бляскава коса.

– Ментол – има успокояващо, освежаващо и ароматно действие.

– Екстракт от листа на Алое вера – богат на фенолови съединения, сложни въглехидрати, аминокиселини, витамини и минерали.

Растителни екстракти:

– Смирна, акорус, индийско орехче, китайска канела и арника

Етерични масла:

– Розмарин – ясно изразено пречистващо, антибактериално, антиоксидантно и защитно действие.

– Джинджифил – силно ароматно, ободряващо и кондициониращо действие.

Начин на приложение: Нанесете равномерно на чист скалп, масажирайте с върха на пръстите, използвайки лек натиск. Не измивайте!

Опаковка: 8х6мл