Amway представя Artistry Signature Select

3
196
Добави коментар
Admin9
Admin9

Бъдещето на грижата за кожата е персонализирано – и най-новото решение за по-млада и здрава кожа е тук. Марката Artistry въвежда персонализиран серум, Artistry Signature Select, с действието на до три серума в един мощен продукт.

Всеки може да създаде своя версия на продукта, който да отговаря на многобройните и специфични нужди на съответната кожа, за да я третира по най-добрия начин.

Как работи?

Персонализираният серум Artistry Signature Select е универсален базов серум, който съдържа смес от пет Nutrilite съставки: екстракти от ацерола, черен касис, зелен чай, нар и спанак и е разработен за бързо проникване в повърхността на кожата, за да подпомогне за възстановяването на външния й вид.

В зависимост от кожата потребителят може да избере до три концентрирани активатора за хидратация, блясък, против бръчки, стягащ или против петна – всички са клинично доказани за подобряване на видимите признаци на стареене.

Активаторите могат да бъдат смесени в основния серум чрез завъртане на капачката, за да се влеят и активират съставки, създавайки напълно индивидуализиран серум.

Създаден от реалните проблеми на кожата

Благодарение на обширни проучвания, учените на Artistry достигнаха до дълбокото разбиране за различните видове кожни проблеми и за това как жените се справят с тях. Техните идеи идват от специализирани снимки и данни за над 32 000 жени и мъже от различни възрасти, етноси и типове кожа в патентованата Amway F.A.C.E.S. компютърна система за оценка и лицев анализ.

Данните включват как участниците възприемат кожата си, грижата за кожата и степента на излагане на слънце на лицата им през последните 10 години.

Проучването разкри следното:

• Жените имат както специфични, така и многобройни кожни проблеми, като 98% съобщават за повече от една специфична грижа за кожата, а 95% заявяват, че имат три или повече проблема свързани с нея.

• Тези проблеми се разделят на пет основни категории: сухота, бледост, хиперпигментация / неравномерен тон на кожата, фини линии и бръчки, загуба на еластичност.

• Тъй като многобройните кожни проблеми стават по-интензивни, те започват да се зараждат един след друг, което води до появата на още по-сериозни видими признаци на стареене.

„Тези открития разкриват необходимостта от напълно различно решение, което да третира кожата на всеки човек индивидуално и холистично“, казва Джейсън Ротуз, старши изследовател от Artistry. „Ние създадохме персонализирания серум на Artistry Signature Select, за да отговори на разнообразните проблеми на кожата на жените едновременно, и да формира персонален продукт, който да работи заедно за всички нужди на кожата, за да осигури възможно най-добри резултати за нея.
Една универсална база. Пет концентрирани активатори. 25 Персонализирани решения.
Марката Artistry предлага решения за красота, които вливат най-доброто от природата с най-новите доказани научни формули – комбинация, която е перфектно представена в новия персонализиран серум на Artistry Signature Select.

Един универсален базов серум комбинира Nutrilite растителни продукти с напредналата технология Artistry, за да създаде концентриран серум, който в комбинация с активатора укрепва и подхранва основата на кожата и я предпазва от атаките на околната среда.

Базовият серум:

• се захранва от 100% Phyto-Infused вода и съдържаща смес от пет Nutrilite съставки – ацерола, черен касис, зелен чай, екстракт от нар и спанак.

• съдържа най-високата концентрация и най-голям брой Nutrilite-одобрени растителни екстракти, предлагани някога от Artristry грижа за кожата в един продукт.

• увеличава проникването в кожата на активатора до 175% и помага за неговото достигане до целевите горни, средни и най-дълбоки слоеве на повърхността на кожата, където те са най-необходими.

• помага за активирането на всеки активатор, като ги смесва в идеалната концентрация, така че те да са перфектно балансирани, за да работят за всички типове кожа, тонове и етнически групи.

На разположение са пет концентрирани активатори, които всеки един човек може да избере според специфичните нужди и проблеми на кожата си. Всеки активатор е 60% по-концентриран от обикновените серуми и използва най-новата клинично доказана технология на Artistry, за да се насочи към всеки специфичен проблем на кожата.

• Хидратиращ активатор – включва хидропробиотична технология, която възстановява естествения защитен механизъм на кожата, за да допълни силната бариера за влага; увеличава хидратацията с 233% и хидратира кожата през цялото денонощие.

• Озаряващ активатор – включва технология за обновяване на сиянието и блясъка, която спомага за подобряване на процеса на обновяване на кожните клетки (известен още като ексфолиация) за един по-сияен и светъл тен.

• Активатор против бръчки – включва технология за намаляване на бръчките, която помага за укрепване на мрежата за поддръжка на кожата, като значително намалява появата на фини линии и бръчки само за една седмица.

• Стягащ и повдигащ активатор – включва технология за стягане на кожата, която увеличава градивните елементи за твърдост и еластичност на кожата, за да изглеждат чертите на лицето по-изваяни и очертани.

• Активатор против петна – включва витамин С технология, която спомага за уеднаквяването и изсветляването на кожата, и намаляване образуването на видими тъмни петна, както при 100% от жените в клиничното проучване.

Персонализираният серум Artistry Signature Select е първият и единствен продукт в индустрията за красота с нашата нова технология Power Infused. Тази херметична опаковка е под налягане с азот, за да влее концентрираните продукти за грижа за кожата в основния серум, осигурявайки максимална сила и свежест на всеки уникален серум. Потребителите ще знаят, че техният усилвател е готов за употреба благодарение на звука и видимата промяна когато базовият серум е активиран и смесен.

25 Персонализирани решения за революционна система за създаване на индивидуален, персонализиран серум с високи резултати. С 25 възможни комбинации за решаване на многобройни и специфични грижи за кожата, персонализираният серум на Artistry Signature Select осигурява доказани резултати за индивидуално третиране на кожата на всяка жена.