Ремонт на покрив Варна

1
210
Добави коментар
vashiatehnik
vashiatehnik

Ремонт на покрив във Варна от *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*

Обмисляте ли ремонт на покрива? Дали искате да подобрите визията на Вашия дом или да повишите енергийната ефективност, решението е едно. Доверете се на *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* – 10 години комбиниран опит и многобройни завършени обекти.

За да задоволим нуждите и предпочитанията на нашите клиенти, можем да ремонтираме или изцяло да изградим следните видове покриви:

БИТУМНИ КЕРЕМИДИ – най-предпочитаното решение! Отличен вариант за собствениците на жилища, които искат техният дом да има актуален вид, без огромен бюджет. Ние предлагаме, както подмяна на плочки, така и услуги за наслагване.

ПОКРИВИ ОТ КЕРЕМИДИ (ЦИГЛИ) – керемиденият покрив не само ще Ви помогне да промените дома си, той ще Ви предпази от суровите климатични условия. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*  може да замени съществуващите цигли, както и да изгради изцяло нов покрив.  Ние ще Ви предложим богато разнообразие от производители и доставчици.

ПОЛИМЕРНИ КЕРЕМИДИ – почти 100% хидроизолация, това е един от най-здравите покриви на пазара. Тези керемиди притежават високи топлоизолационни свойства, които ще намалят сметките Ви за комунални услуги, ще изолират дома Ви, поддържайки го топъл през зимата и хладен през лятото. Изключително ниското водопоглъщане предпазва керемидите от замръзване, поява на гъби и мъх и неутрализаира действието на киселинните дъждове.

МЕТАЛНИ ПОКРИВИ – изключително леки, с опростен монтаж и достъпна цена. Металните керемиди имат разнообразен дизайн и могат да бъдат в различни цветове, в зависимост от Вашите предпочитания. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще Ви консултира относно различните варианти и ще Ви помогне да изберете най-добрия.

ПЛОСКИ ПОКРИВИ (МЕМБРАНА) – доста разпространено решение, както за жилищни, така и за промишлени сгради. Най-голямото предимство е, че площта на тези покриви е използваема. Отново има различни варианти за монтаж като например хидроизолация, топлоизолация, дренажни системи, паркингови покрития и др. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* има дългогодишен опит в изграждането на различни видове плоски покриви.

Независимо, дали искате да поправите само керемиди или да замените цялата си покривна система, доверете се на *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*. Ние сме оторизиран партньор на много от официалните дистрибутори на керемиди. Това означава, че сме преминали през професионално обучение, необходимо за инсталирането на тези първокласни продукти с помощта на точни техники.

Не чакайте повече, а се възползвайте още днес от компетентността и професионализма на *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*, обадете се на 0897861568.

РЕМОНТ И МОНТАЖ НА ПОКРИВИ

Ние знаем, че покривът е много важна част от Вашия дом. Доброто му състояние ще Ви предпази от външните климатични условия, ще спести енергия, ще осигури комфорт и добра визия на Вашия дом!

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще оцени настоящия покрив и ще Ви предложи най-добрия вариант, отговарящ на текущата Ви ситуация и бюджет! Ние предлагаме покривни услуги от A до Я, за да направим дома Ви енергийно ефективен и качествено изработен, което гарантира неговото дълголетие.

Свържете се с нас на 0897 861 568, за да започнем! Ще получите безплатна консултация и оферта в най-кратък срок! Изпратете ни планове за дизайн (ако имате такива) на E-mail адрес [email protected]!

Използвайте нашата онлайн форма за контакт и ще получите отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват!

Свържете се с нас в Чата, посетете нашия офис на ул.Дрин 10 във Варна или ни се обадете още днес на 0897 86 15 68 и се посъветвайте и ще получите съвет за Вашия нов проект!