Жена от с.Първенец с жалба до Борисов и Цацаров за незаконно строителство в община Родопи

2
197
Добави коментар

Тошка Байкова от село Първенец изпрати жалба до управляващите и главния прокурор за незаконно строителство в община Родопи.  Госпожата сигинализира за незаконни постройки в общински имоти без разрешение и без наем ,без никакви документи. Тя настоява държавните органи да разгледат декларациите за узаконяване на постройки в имота на Здравко Иванов издадени от кмета на село Първенец г-н Стаменов.

Ето едно към едно жалбата на г-жа Байкова

ДО ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДА ПОТЪРСИТЕ ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ПРОКУРАТУРИ ПО КАКЪВ НАЧИН

ОНЕВИНЯТ КМЕТА ПЛАМЕН СПАСОВ ПО СЛУЧАЯ

ДО СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРАТА ГРАД СОФИЯ

ДО ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА

ГРАД ПЛОВДИВ

ДО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ГРАД ПЛОВДИВ

НАСТОЯВАМ ЧРЕЗ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ГРАД ПЛОВДИВ КОЙТО ДА ВРЪЧИ

ЦЯЛАТА ПРЕПИСКА

ДО:

1. ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО

БОРИСОВ

2.КМЕТ НА ОБЩИНА РОДОПИ

КАТО БЪДА УВЕДОМЕНА ЗА ВХОДЯЩИ НОМЕРА И ЛИЧНО Г-Н МИНИСТЪР

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ ЗАЕДНО СЪС

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ДА ПОСЕТЯТ ИМОТА МИ НА МЯСТО ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ

ПЪЛНА ЯСНОТА ПО СЛУЧАЯ . УМОЛЯВАМ ВИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ !

Ж А Л Б А

ОТ ТОШКА ИВАНОВА БАЙЛОВА

СЕЛО ПЪРВЕНЕЦ УЛИЦА РОДОПИ 8

УВАЖАЕМИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ ,

Моля ви , кмета на община родопи Пламен Спасов и администрацията му да ми издадат отговор на проверка по мой сигнал за незаконно строителство на съответните жители за които бях уведомила всички институции .

Защото имам съмнения,за оправдаване и бездействие от страна на община Родопи , както и за незаконни постройки в общински имоти без разрешение и без наем ,без никакви книжа !

Настоявам да бъдат разгледани декларации за узаконяване на постройки в имота на Здравко Иванов издадени от кмета на село първенец г-н Стаменов,без никакви лични данни .

Как са узаконени от община родопи ? или всички за които писах сигнала по същия начин ще бъдат узаконени и наставлявани от община родопи какви действия да извършат за да се узаконят !

Заповедта на кмета на община родопи 529/17 с решение на ВАС още не е изпълнена нито от кмета на община родопи нито от съседа Здравко Иванов чието решение е влязло в сила на 13 06 2018 г. кой ще потърси отговорност на кмета на Община Родопи ,на съседа Здравко Иванов за бездействието на тази заповед и изпълнението на решение на ВАС?

Настоявам да се образува досъдебно производство за всичко което ви описвам. Защо кмета на община родопи не ми изпраща отговор от проверката за незаконно строителство от сигнала ми ? Или се прави всичко възможно да се узаконяват незаконните постройки както в общински имоти така и в имотите на въпросните лица!

А на други жители търсейки правата си да бъдат мачкани от кмета на община родопи ? Това е геноцид извършван над мен от кмета на община родопи и администрацията му,да се мерят хората с двоен аршин.

Не желя досъдебното производство да се разглежда от 1 РПУ в Пловдив , защото кмета на община им е родопи е закупил автомобил и до сега винаги са оневинявали кмета на община родопи както и съседите Здравко Иванов и семейство му , затова се стигна до тук чувствайки си се оневинени продължава да не изпълнение служебните си задължения.

Нямам доверие на 1 РПУ Пловдив , както и на кварталния полицай в село Първенец. за всяка една моя жалба се е взимало страната на кмета Пламен Спасов , както и са закриляни съседите Здравко Иванов и семейство му. Къде е протокола който направи кварталния полицай тогава г-н Костадин Стоянов ,да спре Здравко Иванов да руши подпорната стена? Защо не се намери? Кой го укри ? Защо когато написах жалба до района прокуратура сегашния квартален Стоян Стефанов извъртя нещата за да не се образува досъдебно производство за разрушената подпорна стена? Защо властите оставиха това да се случи редом с кмета на Община Родопи който ми издаде четири безмислени заповеди ?

Затова ми причина и всички злини. Как никоя прокуратурата и полиция не поиска от кмета на община родопи с какеи документи е отчужден имота ми ! И на какво основание са издадени тези заповеди , че без вина пострадах от кмета на община родопи търсейки правата си.Как не обърнаха внимание, че няма отчуждаване и никакъв документ за отчуждаване на имота ми и въпреки това ми издава заповеди за назаконно строителство !

Това е подигравка на кмета Пламен Спасов . Как приложиха жалба подписка от Здравко Иванов с подписи на жители 46 на брой ,без да я изпратят на удостоверение за верността и приложена във всички адмистративни дела срещу мен .Кой ще потърси отговорност на община родопи и кмета пламен спасов ? Този проблем се задълбочава още повече. В квартала се разиграха интриги,омраза злоба между жители ! Това успя да направи кмета на Община Родопи Пламен Спасов закрилян от институциите .

Не можа да реши съседски спор със 10 кубика камъни ! Изправи хората едни срещу други Кмета на община родопи в другия си мандат може да не е кмет (дай боже) ,но за нас жителите остана злобата, ненавистта едни към други. Защото едни са лансирани и закриляни от община родопи а други мачкани по жесток този кмет е неспособен за кмет на община Родопи !

Как кмета на Община Родопи не уважи нито един документ от мен .Как не уважи или приложи отговора на днск чиято проверка предизвиках чрез мин.на регионалното развитие със отворена жалба.

Моля ви незабавно специализирана прокуратурата ,главния прокурор на Р.България да се образува досъдебно производство , живея в опасност за здравето ми както и за имота ми от цялата тази сага с кмета на Община Родопи !

Изискайте цялата преписка .Настоявам най после всички институции и прокуратури да вземат отношение по случая . Цялата преписка се намира до областен управител град Пловдив сцялото ми доверие и уважение към областния управител Здравко Димитров и администрация му ,за което съм ги уведомила за всякодеяние на кмета на Община Родопи именно за това цялата преписка се намира в областна управа , защото Община Родопи по всичкипрокуратури не зная какви документи представя за да бъде оневоняван и продължава с репресии срещу мен.