LOLI.BG ДЕТСКИ ДРЕХИ

1
146
Добави коментар
asasakam123
asasakam123

Детски онлайн магазин ЛОЛИ.БГ е магазин за детска мода. Предлагаме детски дрехи, бебешки дрехи,  детски обувки , детски играчки, бебешки играчки, детски пантофи и много други детски и бебешки  аксесоари. Стараем се постоянно да подържаме една богата гама от детски стоки търсена и подходяща за дадения сезон. В нашият магазин може да откриете богато разнообразие на детски рокли, детски блузи, детски комплекти, детски клинове, детски панталони, детски якета, детски дишащи полски пантофи, детски обувки подходящи за всеки сезон.

В детската мода всеки сезон навлизат нови модни тенденции. Производителите на детски дрехи се стараят и детската мода да бъде всеки сезон различна и интересна. Подбраните от нас колекции на детски облекла са винаги в крак с новите модни тенденции за сезона. Малките дами и господа искат да бъдат модерни и изискани. Тук при нас това може да бъде изпълнено. Разгледайте нашите продукти . Подбираме качествени детски дрехи на много български, турски и китайски производители. От българските произвдители предлагаме продукти на фирмите ДАРК-7, ЕГЕТО КИДС, ЕЛИ РОЗЕЛИ, ЕНИГМА, ИНО СТИЛ, КАЛИНА, КИМТЕКС, КОМТЕКС, КОНТРАС, КРИСТЕЛ,ЛИМА, МАРТИ КИДС, МОРИСИМО, НАТАЛИ, ПАНДА НОВА, ПЛАМИ, СВЕТЛИ, СИБЕЛ, СЛАВЕЙКА, СЪНИ КИДС, АНИСИЯ, АПО-ТЕКС, БЕЙБ ФЕШЪН, ВЕНЕРА КЛАСИК, ДИДИТЕКС, ДИНО, ДИТЕКС, ИВОН, КАТРИ

 Изборът на детски дрехи понякога е много сложен за родителите защото на българският пазар се предлагат много детски стоки на различни производители с несъответстващи по размерите си детски дрехи. За да улесним нашите клиенти се стараем да предлагаме стоките с много добре подадена информация за  произход, състав, размер, и измерване на точните размери на всеки един продукт. Размерите на детските облекла не винаги са точни и отговарящи за зададения от производителя размер. Нашият съвет към клиентите  е винаги да гледат таблицата с измерените сантиметри на дадения модел. При липса на измерени сантиметри ние се обаждаме на клиентите за да ги консултираме за желаният от тях размер. ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ В ДЕТСКИ ОНЛАЙН МАГАЗИН LOLI.BG.