Борисов смени Порожанов и отиде да играе мач (СНИМКИ)

1
120
Добави коментар

Сутринта премиерът Бойко Борисов прие оставката на земеделския министър Румен Порожанов, а след това прати за внасяне в деловодството на Народното събрание предложение негов заместник да е Десислава Танева. След това се срещна със здравния министър Кирил Ананиев, педиатри и неонатолози и обеща близо 3 млн. лева за увеличение на заплатите на лекарите в детската специализирана педиатрична болница в София и за закупуване на нова техника. После присъства на представянето на закупеното ново оборудване и модерна техника за високорискови операции на МВР.

Но в края на работния ден не пропусна да се включи в тима на любимия си отбор на „Витоша“, който в момента играе финалния мач от държавното първенство по футбол за ветерани срещу състава на „Лудогорец“. На двубоя, който се играе на стадиона в Бистрица присъства и цялото спортно-техническо ръководство на шампиона „Лудогорец“, воглаве с изпълнителния директор Ангел Петричев. На трибуните е и собственикът на разградския клуб Кирил Домусчиев, който дойде в средата на първото полувреме, придружаван от охраната си.

Борисов е капитан на отбора, но дори отказа да изпълни дузпа, отсъдена за „Витоша“ в 20-ата мин. Той отстъпи удара от 11 метра на бившия национал Георги Пеев, който реализира. След това Росен Василев удвои на 2:0 в 40-ата мин., при който резултат завърши първото полувреме.