Послушайте нашите съвети за вашето Боядисване

1
149
Добави коментар
vashiatehnik
vashiatehnik

Съвети за Вашето Боядисване във Варна и региона

Обърнете основен акцент върху подготвителната работа!

*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* полага нужните усилия за подготовката на проекта. Това би могло да означава изпразване на помещението от мебели, проверяване на стените за дупки, цепнатини или неравности. Необходимата подготовка зависи главно от поддръжката и възрастта на дома Ви. Ако пък имате домашни любимци, ще се наложат по-специфични предварителни действия. Премахване на тапети, шлайфане, грундиране – всичко това изисква последователност и отнема време. Професионалните художници са в състояние да изпълнят задачите много по-бързо в сравнение с начинаещите.

Обърнете сериозно внимание на вашата безопасност!

Безопасността е от първостепенно значение, особено когато имате високи тавани. Боядисването включва използването на стълби и други помощни съоръжения за достигането на високите точки.. Също така трябва да се имат предвид прахът и отровните пари при шлайфане и боядисване. Излагането на такива изпарения може да доведе до неблагоприятни последици за здравето.

Внимавайте с цветовете и действайте по указанията!

Спалня в лилаво или детска стая в розово? Има няколко фактора, които трябва да бъдат взети предвид при избора на правилния цвят. Неправилният нюанс може да направи стаите, изглеждащи по-малки, да подтисне настроението Ви или да не си кореспондира с останалата част от декора. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще Ви консултира относно избора на цветове. Ще Ви предложим мостри и карнетки на различни производители, за да съчетаете цвета възможно най-добре.

А ако се затруднявате?

Използвайте нашите бояджийски услуги!

Независимо дали искате да подобрите малка част от дома си или се нуждаете от боядисване на цялото помещение, можете да разчитате на нашето изключително обслужване, качествена изработка и конкурентни цени.

Вие не бихте искали да инвестирате времето и парите си в проект и да получите резултати, които изглеждат непрофесионално. *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК* ще изпълни задачата с високо качество и професионализъм.

Посетете нашия офис на ул.Дрин 10 във Варна или ни се обадете още днес на 0897 86 15 68 и се посъветвайте с нас за Вашия нов проект!