Автомобили под наем в България на които може да се доверите

1
162
Добави коментар

Коли под наем в България

Без значение колко е ефективен транспортът в България, няма нищо по хубаво от свободата да управляваш автомобил до желаната дестинация. Свободата да определиш собствен график и да разполагаш с времето си е без значение когато имате нужда от автомобил под наем за вашата почивка или за работа. Нека Car Rentals Bulgaria ви помогне в избора на автомобил под наем за да извлечете максимума от Вашето пътуване.

В момента разполагаме с голям автопарк от автомобили, вариращи от компактни градски автомобили до луксозни лимузини, джипове и микробуси. Всички наши автомобили са нови, добре поддържан, напълно застраховани и редовните проверки гарантират, че те са в перфектно състояние за периода на наема. Автомобилите могат да бъдат доставени до вас във вашия хотел, във вашето населено място или могат да бъдат оставени на летище по ваш избор, за да се гарантира, че вие ​​сте напълно мобилни, веднага след като пуснете запитване. Ние ще бъдем в състояние да намерят превозно средство под наем, което да отговори на всички Ваши изисквания!

Защо да изберете нас за автомобили под наем в България?

С дългогодишен опит в бранша, ние в Car Rentals Bulgaria знаем какво искат нашите клиенти. Ние имаме пълна гама от нови автомобили от различни класове, като всички те са на разположение на невероятно конкурентни цени. В действителност, ние предлагаме едни от най-качествените кола под наем в България на най-добрата стойност, която ще намерите.
– Редовно инспектирани превозни средства – Всяко превозно средство е предмет на проверка за безопасност преди да бъде предоставено на клиента, както и когато е върнато от наем, и най-малко два пъти годишно. Тази инспекция се фокусира върху оборудване, като предпазни колани, гуми, седалки, възглавници и друго фабрично монтирано оборудване за безопасност, което ви дава спокойствие и увереност;
– Нашите консултанти са на разположение 24/7, за да ви осигурят подкрепа и помощ, когато имате нужда;
– Национално покритие – ние ще доставим автомобила на всяко място, където пожелаете. Можем също така да организираме и трансфери – просто попитайте за подробности;
– Много добра репутация – Ние сме известни с предоставяните на високо ниво услуги на наистина страхотни цени, като гарантираме, че ще оставим само приятни изживявания. Разгледайте нашите най-нови ревюта, за да видите какво казват хората за нас.

Свържете се с нас сега за Наем на автомобил в България

Нашият център за обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да вземат вашето обаждане и оказване на помощ. Свържете се с нас на +359 897 861 582, за да получите полезни отговори на вашите въпроси, обсъждане на индивидуалните Ви изисквания и да получите оферта, която е съобразена специално за вас, или да уредите резервация. Можете също така да се свържете с нас, като използвате нашия онлайн чат. Тук сме ден и нощ, за да осигурим помощ и да обсъдим нашите услуги и автомобилите, които предлагаме в повече подробности, както и да отговорим на всички запитвания. Можете също така да използвате онлайн формата, за да поискате оферта за наем на автомобил да ни помолите да ви се обадим в момент, който е удобен за вас. Просто попълнете своите данни и ние ще се свържем с вас. Ние предоставяме фантастични нови автомобили под наем в България на някои от най-конкурентните цени, които ще откриете. Ние сме на разположение 24/7 и в очакване на вашето обаждане!

“Great service, great experience, great prices, great value…what more can I say?”

Andrew Neil

“Great service, great experience, great prices, great value…what more can I say?”

Andrew Neil

“I was very pleased with my rental experience and would definitely plan on using Carrentalsbulgaria in burgas airport again on my next trip there. Everything was great.”

Robert

“I was very pleased with my rental experience and would definitely plan on using Carrentalsbulgaria in burgas airport again on my next trip there. Everything was great.”

Robert

“Like to take this time to thank Todor at Varna Airport for all the help and experience and knowledge that he shared to make our rental experience great . Thank you Todor”

LARRY