Тренд радар – късите панталонки са тук

1
205
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вашият летен гардероб задължително трябва да притежава късите панталони на 2019. Те са достъпни до всички, причината за това е, че всеки модел да подходящ за всяка една от нас, тъй като са многоразнообразни като започнем от спортни и свършат с официални. Ние от emodno.com решихме да ви покажем кои шорти са модерни през 2019 и само с едно кликване върху снимките по – долу вие можете да се облечете в модерните къси панталони през 2019.

Къси панталонки тип Boyfriend

Един добър чифт гащета,който  трябва да бъде малко дълъг и да седят на бедрата. Стилизирайте ги по същия начин, както бихте направили и дънките на гаджето: преобърнете маншетите и ги носете с нещо спуснато отгоре като разхлабена тениска например. Балансирайте неудобството със специално украсеното яке и остри аксесоари.

Купи къси панталонки “Boyfriend”

Купи къси гащи “Boyfriend”

Къси панталонки с ботанически принт

Възпроизвеждане на тропическо настроение на графични и цветни цветя, палми и плодове щампи с голям чифт strappy сандали и някои готини, огледални слънчеви очила, а след това сложете едно дънково или кожено яке и тоалетът ви ще е на ниво.

Купи панталонки с ботанически елементи 

Купи панталонки на цветя

Къси панталонки висока талия

Те са класика и вървят с всичко, но изглеждат особено готини , когато са с тениска, която има принт.Няма да е зле да добавите един колан, за да подчертаете още талията си.

Купи дънкови панталонки с висока талия

Купи панталонки с висока  талия

Официални къси панталонки

 Те савдъхновени от мъжки тоалет, така че да се виждат само няколко инча, след което да добавите високи токчета, за да подчертаете наистина краката си.

Купи черни къси панталонки

 

Купи официални къси панталонки

Спортни къси панталони

Носете спортни вдъхновени къси панталони със съответстващо яке за забавен, спортен поглед. Носете го  с маратонки, защото във всеки един момент може да ви се наложи да потичате.

 

 

Купи розови къси панталонки

 

Купи черни къси панталонки 

Тагове
eMODNO да имам. Shopping експерт, дънкови гащи, дънкови панталонки, еМОДНО, къси гащи, къси панталони, къси панталонки, мода, мода 2019, официални понталони, спортни шорти