Как да разгадаеш отсрещния

21
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Вие се познавате от скоро, но нямате търпение да разберете що за човек е този, който седи пред вас. Тогава наблюдавайте внимателно, за да откриете какви са намеренията му спрямо вас.

Човекът пред вас поставя лакти на масата и се накланя към вас. – Означава, че определено има интерес, но по-скоро цели да ви покори и завладее. Ако дясната му ръка покрива лявата, е готов на всичко, за да ви притежава.

Ако поставя лявата длан зад врата или рамото ви – търси пълно сливане – и духовно и плътско, ако е от противополжния пол. Ако прави това с дясната си длан, този човек има силно развито чувство за собственост.

Ако слага ръката си на вашето рамо, но не с дланта си, а увиснала във въздуха – това издава неговият страх от ангажименти и неувереност.

Ако той гали брадичката си и погледът му блуждае – означава, че пресмята шансовете си за успех с вас и обмился някой бъдещ проблем.

Ако някой върви до вас с кръстосани пред гърдите си ръце, значи се притеснява от присъствието ви, но се опитва да го прикрие. Ако пък върви до вас с ръце зад гърба си, значи е безразличен към вас. Такъв е и, когато търка едната си ноздра с меката част на безименния си пръст.

Ако някой, докато говори, почесва с лявата си длан – дясната, не му вярвайте. Нещо послъгва или прикрива част от истината!

Ако по време на разговор, човекът пред вас се чеше зад ухото – иска да се отметне от дадените обещания или търси начин да избяга от вас.