Хороскоп за днес – 17 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
222
Добави коментар

Ето хороскопа за днес, петък – 17 май 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Нестандартен ден, както и да го погледнеш. Ще се раждат и деца с нестандартна ориентация и възприятия на реалноста. Луната е в опозиция на Уран и Венера, а това положение подклажда елементите на ревноста и конкуренцията. Хубавото за един ще е грозно за друг, може би защото е трудно достижимо. Тези, които не успеят до получат нещо мечтано ще си казват, че „гроздето е зелено” и ще опитват нестандартни пътища за получаване на заместители. Постарайте се да изглеждате добре, тествайте нова козметика.

Телец 21 Апр – 21 Май

За родените в първите дни на зодията ще има неочаквани обрати, особено по отношение на любовта и партньорските връзки. С лекота ще изневерите, а някой прибързано ще тръгне с друг. Ден на преобразяването. Ще получите и нова информация позволяваща да разкриете тайните връзки на партньора или намеренията му да тръгне в нова бизнес посока без вас. Отнесете се спокойно към старите проблеми. Неочаквани събития ще помогнат да ги разрешите по нестандартен начин. Този ден е магичен, нищо не е случайно.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Съдбата завърта своето колело, помага да изплувате от старите проблеми, от връзките, които вече ви тежат и от задълженията които ви обезсърчават. Сменете не само подхода, но  визията. Идете на фризьор, променете стила си на обличане и се опитайте да грабнете първото впечатление. Очертават се представителни срещи, на които е добре повече да ви оглеждат, отколкото да се вглеждат в душата ви и в проблемите, с които се борите. В края на деня ще получите свежи сили и ще решите проблема от раз.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на пръстена и колелото. Някой може да получи или направи любовно предложение. Сексуалният ви живот се активизира, но по нестандартен и необикновен начин. Облечете новите дрехи, не се знае къде ще срещнете човека, който ще промени живота ви. Ще получите и нова информация позволяваща да се ориентирате във връзките и да направите силен ход на работното място. Някаква особна сила е скрита в този ден, но не всеки може да я открие и да се възползва. Повярвайте в себе си, доверете са на интуицията и действайте.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес и утре газите в мътна вода, попадате в рискови и нестандартни ситуации и може да направите грешен ход в любовта и партньорските връзки. Тези, които се готвят за едно ще получат съвсем друго, а тези, които смятат, че ще запазят статуквото ще попаднат във водовъртежа на неочаквани промени и събития. Ще получите нова информация, която ще постави връзките ви на изпитание и ще разтърси досегашния ви начин на живот. Ден за усвояване на нови уроци. И полезните вещества прекрасно се усвояват.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес ще създадете полезни за бъдащето ви връзки. Променете прическа и визия, опитайте да изглеждате магнетично. В живота ви може да се появи нещо желано и чакано отдавна. Ще ви изненада нечие обаждане и предложение. Днес и утре може да изкачите стъпалата към една по-добра и престижна позиция. Нищо не е за отказване и за нищо не бива да се колебаете. Старите проблеми ще се забравят, а новите първоначално ще дойдат в комплект с прекрасни преживявания. Планирайте за утре екипна дейност.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Заемете се със себе си, посетете салон за разкрасяване и масаж, тествайте нова козметика и се пригответе за важни и представителни срещи. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Дори и да се появи стара болка или проблем, бързо ще се разреши или този път няма да ви засегне толкова. На преден план ще излезат нови дейности и връзки, ще се събудят нови чувства, а и стари ще изплуват от пепелта на забравата. Ден на пръстена и колелото. Някой ще получи или направи изненадващо предложение.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Един трансформиращ връзките, чувствата и любовта ви ден. Луната от вашия знак е в опозиция на Венера и Уран, а това е един доста нестандартен и шоков аспект, особено по отношения на любовния ви живот. Денят е магичен, всеки проблем може да се реши, независимо как изглежда отстрани. Вероятно е да влезете в нова среда и да опитате нещо нестандартно в любовта. Сега е момента да се освободите от тежестите на миналото, ако ви пречат да живеете щастливо. Дано все пак не стъпите накриво. Не правете необмислен избор.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес и работата ви потръгва и връзките стават по-романтични и изкушаващи от предните дни. Някой ще реши да опита от забранения плод и наистина ще му хареса. Проблемът е дали ще може да посрещнете новите отговорности и задължения след девет месеца. С един замах изпращате старите отношения в миналото и започвате нещо ново по нов начин и на ново място. И децата ви са на път към нов избор. Работата ще ви предложи и нов вариант за местоживеене. Повишавате личната си квалификация и усвоявате нови уроци.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Което е било дълго подтискано и притъпявано днес ще излезе на повърхноста. Вероятни са промени в избора, в начина ви на работа и живот. Може да вземете животопроменящо решение, да се освободите от едно задължение и да приемете друго. Всяко обвързване ще промени живота ви повече отколкото очаквате и си давате сметка. Решавайки наболелите проблеми ще получите свежи сили за работа и развитие в бъдеще. Нови хора ще влезат в живота ви и ще завладеят съзнанието ви. Старото си отива.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Родените в първата декада са на прага на невъзможен и отричан до момента избор, който другите ще осъдят, но за тях е желаният и предпочитан вариант. Превключвате на друга скорост и преминавате на нова навивка на развитие, което ще изисква нов подход в променената ситуация. След днешния ви избор няма да има връщане назад, а дори и да се върнете няма да намерите същото, което в момента оставяте зад гърба си. Затова гледайте напред, не се обръщайте и решавайте проблемите в движение.

Риби 20 Фев – 20 Мар

И за вас се очертава магичен и запомнящ се ден, в който късате със стереотипите, със старите връзки, с болезнените положения, които не ви удовлетворяват и не носят взаимност. Вероятни са остри завои в отношенията, изневери и опити да се излезе от статуквото, което никого не удовлетворява. Бъдете внимателни в компромисите, които правите. Рибите са тип русалки и трудно могат да живеят в нехармонична среда, дори и с любимия принц. Дано и другият направят компромис в желанието да бъде с вас.