Блиндирани врати за по-сигурна защита

1
146
Добави коментар

Блиндирани врати за по-сигурна защита

Блиндираните врати са предназначени за максимална защита на всеки вход на жилище или офис, към които са монтирани. Отличават се с няколко ключови характеристики. Те са здрави и сигурни. Тези входни врати изглеждат много добре, защото са покрити с MDF панели.

Заключващите системи, с които са оборудвани блиндираните врати, са сред най-добрите на пазара. Те ще спрат всички нежелани посетители и ще гарантират спокойствието, от което всеки има нужда. Това ги прави предпочитани от всички собственици на къщи или апартаменти, тъй като блиндираните врати дават най-добрата сигурност, съчетана с перфектна визия.

При нас ще откриете входни врати: с ламинатно или лаково покритие както от ПДЧ, така и от MDF панели; дебелината на крилото на вратите е 70 мм; пълнежът им е от минерална вата или полистирен; предлагаме врати с фрезовани или гладки панели;  имате избор между регулируема или нерегулируема каса; вратите са подсилени с допълнителни шипове; снабдени са с повече от една заключващи системи; разполагаме с размери от 880/2000 мм до 920/2010 мм.

В Порта Нова София се предлагат разнообразни варианти блиндирани врати, с чиято помощ всеки вход става непробиваем и едновременно с това изглежда добре. В Порта Нова София можем да Ви предложим различни серии блиндирани врати с идентични характеристики, но в различни цветове. Стремим се да покрием освен основната необходимост, но и детайлите, които придават завършеното удовлетворение от направената покупка.

В магазина ни можете да направи и поръчка на блиндирана врата, по Ваши размери, ако стандартните не съответстват на отворите в дома Ви. Създайте мечтаната врата по свой вкус.

Това, от което има нужда Вашият дом, ще откриете при нас на достъпни цени. Застраховайте освен дома, но и Вашето семейство, като изберете по-сигурни и трудни за разбиване блиндирани врати.

Предлагаме и професионален монтаж, с предварително вземане на размери от наш служител.

Вижте моделите блиндирани врати, които предлагаме, в магазина ни в София: