Прически грим маникюр 2019 Всичко за прическите и новите тенденции през 2019 и 2020

1
215
Добави коментар
atti
atti

основен > творчески
Обем на подстригване отгоре. Асиметрични прически за къса коса: прически
В последните няколко модни сезона къси прически уверено заемат първите места сред модните прически.

Такива допустими отклонения могат да бъдат или много къси, или изпълнени върху косата. средна дължинаможе да бъде и „каскада“ или обикновена „стълба“, те могат да се комбинират с дълги нишки или да изглеждат като моден квадрат.

Нищо не може да трансформира и разкраси жена като прическа, избрана правилно. В крайна сметка успешната прическа може не само да подчертае предимствата, но и да скрие съществуващите недостатъци. За да се оформи правилно овалът на лицето, е необходимо да се обърне специално внимание на рязането на короната. При избора на най-подходящата прическа за себе си е необходимо да се обърне внимание не само на структурата и вида на косата, но и на формата на лицето.

Има няколко вида лица, сред които има собственици на така наречената триъгълна форма. Ако жената има широко чело и стеснена брадичка, тогава без съмнение имате триъгълно лице. При такива жени е много популярна прическа с кратка корона, тъй като дава възможност да се даде на лицето по-продълговата форма с помощта на постепенно преминаване на нишките от къси към по-дълги.

Квадратната форма на лицето ще помогне за омекотяване на прическата с пухкава къса корона, с помощта на която всички остри ъгли на лицевия контур ще се смекчат, а плосък гръб на главата ще придобие обем.

също къси прически може да е перфектно. В края на краищата, с такива прически, лицето изглежда по-овално, продълговато, повдигнатият връх ще го направи не толкова кръгъл. По-добре е раздялата да не е директна, а от страната да експериментирате.
Дългата прическа с къс връх ще увеличи обема и ще направи тънката и тежка коса въздушна, така че техните собственици да обърнат внимание на тази опция. Най-универсалната сред разнообразието от прически с къса корона ще бъде също. Можете да направите нишките на гърба на главата си по-късо, отколкото в предната част, а след това можете да изглеждате стилно през целия ден, без да правите много усилия. В допълнение, градуираната кола заема едно от първите места по популярност сред прическите.

За жени с вълнообразна или къдрава коса не се препоръчва рязане на стълба или каскада с къси върхове, ако не искате да прекарвате много време в изправяне, за да постигнете ефективен стил. И все пак, идеалната форма на прическата е малко вероятно да успее, благодарение на особената структура на вълнообразната коса.
Собствениците на дълга коса понякога се уморяват от монотонността на прическите си и някак не искате да се разделяте с косата си, коренно променяйки външния им вид. Изборът в тази ситуация може да бъде отлично решение. къси прическикоито ще изглеждат чудесно на дълга коса.

Отделните нишки в короната могат да се различат, като се използват обичайните светлини за блондинките или.

Трябва само да имате предвид, че с възрастта присъствието на дълга коса в една жена ще я остарява къси прически ще бъде добре дошла, за да изглежда млада и привлекателна. Сред тези прически ще изглеждат особено стилно къси прическитова ще създаде образа на елегантна, млада жена. Освен това, опциите за оформяне ще ви позволят постоянно да се променяте по отношение на всеки случай – например за офиса е достатъчно само да добавите обем в горната част с помощта на стилизиращ мус и сешоар. За парти, можете да създадете по-непринудена прическа за буквално десет минути и с помощта на сешоар и стилизиращи продукти.
Подстригване с къси върхове може да бъде допълнено с различни, модерни аксесоари за коса, може да бъде обръч, панделка или красиви фиби.

Ако една жена иска да промени нещо в живота си, тя прави нова прическа. Какво ще бъде прическата – зависи от редица обстоятелства. Полагането с къси върхове изглежда много стилно и нахално. След като правилно вземете и правилно направите такава прическа, можете да коригирате формата на лицето, да подчертаете скулите, да скриете челото твърде широко. Да, такива решения не са за всички, но много млади дами вече са успели да оживеят добре изображението, благодарение на прически с къс връх.

Кои са тези прически
В света няма универсална прическа, която да подхожда на всички без изключение. Ето защо, преди да отидете на драматична промяна, уверете се, че кратката корона ще направи вашия образ интересен, а не луд.

Идеалната форма на лицето за творческа прическа е триъгълна. Но това не означава, че собствениците на хора от друг тип не могат да носят къса корона.

Краткият връх е:

Жените с – прическа визуално удължава овала, особено ако правите плавен преход от къси клони към дълги.
За собствениците на хора с квадратна геометрия – великолепният къс връх омекотява остри ъгли, а плоският тил добавя обем.
Пълни момичета и жени – докато раздялата е по-добре да се направи от страната, а не направо, асиметрията изглежда добре на дамите с великолепна красота, визуално улесняваща както образа като цяло, така и лицето.
Собствениците на тънка и тежка коса, която е трудно да се постигне желания обем, и повечето прически изглеждат лъскави.
Универсална „основа” за кратка корона – класическа или къса. Писъкът на модата е класиран четири. Можете да опитате.

По-добре е да не правите каскада с “шапка” на собствениците на къдрава или просто леко къдрава коса, защото сама по себе си тя няма да лежи изобщо, а часовникът пред огледалото в опит да успокои къдриците е за вас.

Въпреки че късата корона на дълга коса е вчера, но все още можете да го направите. Например искате да опресните малко изображението, но не са готови за кардинални промени.

Между другото къса коса със специална корона – чудесно решение за дамите, които са „за“. Дългите къдрици в повечето случаи добавят възраст, а вие искате да изглеждате млади и привлекателни. Какво да правим Разрязана коса – въпреки радикализма на този съвет, той помогна на много, на първо място, да се промени изображението, и второ, да изглежда по-млади от 5-10 години.

Комбинацията от прически и оцветяване
Можете да подчертаете отделните нишки, като използвате боя върху няколко тона, различни от основния цвят. Ще бъде много свеж.

Дълги опции за коса
Къса корона на дълга коса – поздрави от 90-те години. Трудно е да се нарече такава прическа на мода, тъй като днес ярки, но хармонични акценти са релевантни, а не блестящи решения, но такъв “стил” има своите почитатели.

Късата корона на дълга коса е ехо от деветдесетте. Тогава такъв стил беше цялата ярост.

Дългите къдрици и късите палци на върха изглеждат разрошени и разхвърляни. Все още ли харесвате тази „шапка“? Ако начинът на живот позволява, не се колебайте да го направите.

Прическа за дълга коса
Прически за къдрици средна дължина
Средната дължина, а именно, е универсална – подходяща за момичета и жени от всички възрасти. Подстригванията за средна коса могат да бъдат класически, романтични, елегантни и смели – например прически с къса корона.

Прическа за подстригване
Можете да бъдете сигурни, че „шапката“ ще добави пикантност към обичайния образ.

Ако краткият връх винаги изглежда добре на къси нишки, то със средните неща са различни. Преди да „отрежете“, не забравяйте да „опитате“ прическата в специална програма, за да разберете дали искате или не.

Подстригвания за къси направления
Майсторски, можете да направите кратка корона на косата с всякаква дължина, но стилистите казват, че тя изглежда най-ефективна при прически, пикси или просто скъсана.

Къса коса и къса корона – перфектната комбинация! Тази опция е добра за младите, смели и стилни.

Късата коса с „дрипав главата“ ефективно допълва образа на много млади момичета или млади жени, които са свикнали да се справят с времето, те са много подходящи за възрастни дами, включително и тези с нагънати форми. Изрязаната корона визуално ще опъне кръгло лице, ще скрие бузите и ще направи нещата перфектни. Подстригване в същото време можете да направите симетричен или асиметричен – втората опция ви позволява да играете с формулярите.

Къса версия с назъбена горна част
Искате ли максимално творчество? Оставете боб или квадратна боб за дълги косъмчета отпред – той ще бъде свеж и стилен. Отделен тип прически с къса корона е обемно. Такова квадратче визуално ще разтегне лицето и ще отстрани допълнителните сантиметри от бузите.

Обемът и къс топ са модни, нежни, но в същото време и ярко решение. Имайте предвид, че тя предполага наличието на грим и изглежда най-добре на боядисана коса.

с обем ще добави малко височина на високи момичета. Но имайте предвид, че това е задължително – ако си тръгнете без стил, прическата ще изглежда много тъжно и ще наблегне само на недостатъците по грешен начин.

Характеристики на стайлинг и грижа
Кратките прически често се допълват с модни аксесоари и шноли. С помощта на обръчите, панделки, фиби, цветове можете да създадете както ежедневни, така и ваканционни снимки – за офиса ще е достатъчно да измиете косата си и да дадете обем, а за партито по-ярки опции са добри.

Експериментирайки с аксесоари и декорации, можете да създадете както ежедневни възможности за стайлинг, така и вечерни.

За да добавите обем и фиксирайте резултата, ще ви трябва сешоар с кръгла четка, лак. Опитайте се да не претоварвате косата – тя трябва да е лека и обемна, и да не е пълна със стайлинг продукти. Отделните нишки също могат да бъдат избрани с влажен гел или восък. Но внимавайте с тези инструменти, тъй като те могат да направят косата “облиза”.

Инструменти за полагане
Що се отнася до грижите, тогава за тази прическа трябва да се грижи, като всяка друга прическа – с изключение на това, че ще трябва да я актуализирате по-често, така че прическата да запазва формата си постоянно и не е нужно да прекарвате 20 минути на стайлинг всяка сутрин. Ако косата няма достатъчно обем, променете шампоана и балсам – желаната лекота на къдриците ще даде специална серия за обема.

видео
Пример за творческа женска прическа с разкъсан връх на видеото

заключение
През последните години, те са в голямо търсене, което е лесно да се обясни – те изглеждат много креативни и ви позволяват да въвеждате творчески бележки към всяко изображение. Те ги правят като много млади момичета, а младите жени, възрастни дами. Тя може да бъде квадратна, каскадна или стълба, но се различава от класическите версии на прическата с къса корона с подчертана смелост, затова е подходяща за жени, които са свикнали да се открояват от тълпата. Избор на подстригване, обърнете внимание на вида и структурата на косата, формата на лицето. И имайте предвид, че актуализирането на прическата с съкратена корона ще трябва да се прави редовно, така че да запази формата си добре. За полагането му ще бъде достатъчно, за да пяна или мус и лак, използвайте и джанти, фиби, за да направите изображението по-нежно и романтично.

Всички жени искат да подчертаят достойнството на външния си вид и да прикрият недостатъците. Правилно подбраната прическа може да ви трансформира, докато рязането на върха на главата е важно при визуалното оформяне на овалното лице. Ето защо, избора на прическа, обърнете внимание не само на вида и структурата на косата, но и на дължината на короната.

Къс връх
При жените с триъгълно лице са много популярни прически с къса корона, тъй като постепенният преход на нишките от по-късите към по-дългите крие лицевата част от страните, визуално й придава издължена форма.

Най-голямо внимание дълга коса с къса корона трябва да се обърнат собствениците на тънки и тежки коси, които ще им „дадат“ липсващия обем и ще ги направят ефирни.

По-добре е да не правите каскада за подстригване и къса стълба за короните с къдрава коса. Структурата на такава палава коса няма да ви позволи да постигнете перфектни форми във вашата коса и ще трябва да отделите много време на стайлинг, изправяне на нишки.

Подстригването с къса корона е много гъвкаво. Ако предните нишки са по-дълги от задните, тогава ще изглеждате стилно и очарователно и без ежедневни грижи.

В допълнение, този външен вид винаги е перфектно съчетан с разнообразие от аксесоари, като например барети. В продължение на няколко сезона, той счита, че четиристранното грозде с нежен връх е много модерно.

Горен връх
Направете овалната почти перфектна прическа с висока корона. Тяхната отличителна черта е, че те са моделирани с всякаква дължина на косата. Вярно е, че повечето стилисти препоръчват да се правят такива прически за момичета с дължина на косата не повече от 15 cm.

Ако имате обикновена кола, можете да създадете ново изображение, като използвате обемната корона, без непременно да режете дължината на предните нишки. За това ви е необходимо:

измийте косата си;
суха сешоар;
разресвайте косата си на върха;
поставете бретон или предни нишки отстрани.

Великолепен връх
Ако имате, тогава вероятно знаете, че буйните прически не ви подхождат. Но много добре във вашия случай ще изглежда гладка подстригване с обем в короната. Най-добре е да избягвате раздялата, докато избирате прическа с латерално разпределение на косата. Подпухналите върхове и асиметрията са перфектно съчетани с кръглото лице.

Често избирате за дама с бунтарски характер, които са свикнали да постигат целите си по какъвто и да е начин. В крайна сметка, всъщност, тази опция прическа изглежда оригинална и необичайна. Поради асиметрията, всяка дама може да се открои от тълпата. Вниманието на хората наоколо винаги е привличало разкъсана и неравномерна коса, но преди създаването на нов образ трябва да се даде време да избере една или друга опция. Защото, както хората минават, лицата им трябва да показват изненада и поражение, но не и жалост и усмивка.

Асиметрични опции за къса коса
В съвременния свят асиметричната прическа за кратко е много популярна, изглежда доста привлекателно, но не за всеки. Ето защо, преди да посетите фризьор, трябва да знаете какви видове прически съществуват и на кого са по-подходящи. Специалистите разделиха този тип прическа на следните групи:

къси косми по задната част на главата и дълги предни нишки;
по принцип на кръг, клоните се простират от един храм на друг;
остротата между късата корона и дългите задни и странични нишки;
назъбени стилове.
Понякога фризьорите използват техники за чукане, за да получат ефекта на неравности, което е много важно при асиметричните прически. Грижа за косата за къса коса е най-простият, например, скъсан стил, който ще изглежда красиво, ако е интересно да го украсите с помощта на специален гел за моделиране.

Кратките прически, като правило, са най-харесвани от минаващи дами, въпреки че симпатиите на мъжете могат да бъдат спечелени с помощта на оригинална прическа. Разнообразието и обемът ще придадат подчертано внимание. В по-голямата си част кратките не изискват различни добавки, защото самите те са доста оригинални. Но ако искате, можете да се опитате да допълни стила на нисък ключ и не твърде големи по размер аксесоари.

Избор по параметри
При избора на вид прическа трябва да се обърне внимание на формата на лицето. Хората, които имат овал с ясно изразени скули, могат лесно да изберат каквато и да е прическа. Въпреки, че капитанът и посъветвани да изберат за Боб прическа с разкъсани нишки, но други варианти ще изглежда не по-малко интересно.

Собствениците кръгло лице може да обмисли варианти с тучни тила и лицеви краища. Но си струва да се избягват прически, които визуално увеличават бузите или съдържат прави бретон и различни хоризонтални линии.

За тънка коса, трябва да изберете опция, която може да реши няколко основни проблема – те ще дадат обем и индивидуалност на изображението. Фризьорите препоръчват асиметрия на фина коса от абсолютно всякаква дължина.

Дебела, тежка коса е проблем за много момичета. Женската асиметрична прическа за къса коса от този тип ще ги направи възможно най-леки. И за да се постигне ефектът няма да бъде толкова трудно – ще бъде достатъчно само обичайните изтъняващи краища.

На къдрава коса е доста трудно да се намери подходяща прическа. Най-идеалните варианти ще бъдат пикси и вълнообразен квадрат.

Правата тънка или гъста коса е божи дар за професионални фризьори. С този тип коса можете да експериментирате и да постигнете уникална прическа, която никой не е правил преди. За начало, можете да опитате опцията, наречена “шапка”, която е идеална за бизнес жени и екстравагантни модата.

Грижете се за прически като тази
Асиметрични прически на късата коса е гарантирано да даде образ на естественост. Но не забравяйте, че тази естественост изобщо не е естествена, защото е направена с помощта на изкуствен дизайн. Но за по-хармоничен поглед трябва да следвате обичайните правила за грижа за косата.

Не е необходимо да се купуват скъпи продукти, но за да се подчиняват на косата, е необходимо да се наблюдава пълен цикъл на грижа, който започва с правилно измиване и завършва с прилагане на балсами и правилно сушене.

Красивият стайлинг на суха коса е почти невъзможен, така че ще трябва да използвате инструменти за моделиране. Обемът ще даде мус, а за моделиране трябва да вземете гела.

От това следва, че асиметрията ще отговаря на абсолютно всяка дама, ако следвате правилата за правилна грижа.

Плюсове стил
Някои дами не разбират защо трябва да правят асиметрия, защото са доволни от собствения си стил. В действителност, трябва да се обърне внимание на факта, че такъв стил надеждно маска различни недостатъци и проблеми, пряко свързани с изображението. Основните предимства, които имат асиметрични прически за къса коса:

лесен монтаж, който може да се извършва самостоятелно вкъщи;
можете да изберете най-добрия вариант за всеки тип човек;
независимо от дебелината на косата, те ще бъдат подложени на стайлинг;
с тяхна помощ можете да изберете някои елементи от изображението.
каскада
Известната каскадна асиметрична прическа за къса коса (снимката на която е дадена по-долу) се извършва по специална технология, при която максималният обем на косата остава на короната и краищата са в рамка.

Благодарение на тази прическа е възможно често да променяте стила си, поставяйки нишките по различни начини.

Но с всичките си предимства, ние не трябва да забравяме за редовните грижи. Не забравяйте да посетите фризьора за корекция веднъж на всеки 2 седмици. И приписва на каскада тип могат да бъдат такива прически:

Таралеж.
Elf.
Някои опции за подстригване предполагат намаляване на космите в зоната на храмовете, но с запазване на необходимия обем в короната. Но за по-младото поколение се препоръчва да изберете такива прически, където има по-остри капки в дължина. Можете също така да експериментирате и да подчертаете някои нишки от цвят.

Пикси
Подстригване с бретон от този тип предполага кратка дължина. Както бе споменато по-горе, най-успешният избор на pixie ще бъде за собствениците на права коса. Небрежни резултати ще бъдат постигнати, ако изпълните прическа на къдрава коса, но за любителите на необичайни изображения ще бъде очарователно. Тази асиметрична прическа за къса коса с бретон, която може да бъде продълговата или наклонена, придава ефект на лекота и подчертава индивидуалността. Pixie никога не излизаше от мода, защото е подходяща за много жени.

Боб “на крака”
Не по-малко популярна прическа съчетава класически и модерен стил. Основната особеност и значителното предимство е наличието на обем в короната и максимално отворената шия. Дългите нишки оформят лицето, като така подчертават крехкостта и изтънчеността на женската природа. Най-често бобът “на крака” се избира от дамите с висок растеж, защото също допринася за визуалното удължаване на шията.

Преди това тази прическа беше направена само на коса със средна дължина, но сега тя дойде в модата като асиметрична прическа, къса коса. Изглед отзад е остър преход от къса към дълга коса. Тази прическа е подходяща за високи или малки крехки жени с прави и дебели нишки.

Тя ще изглежда страхотно в комбинация с тази прическа, но собствениците на удълженото лице трябва да бъдат много внимателни. Боб “на крака” може дори да опъне лицето, което ще го направи не твърде красива. Въпреки че може да се получи добър вариант при добавяне на бретон.

Боб с дълъг бретон от върха
(прическа за къса коса) с бретон има няколко предимства, които ви позволяват да спечелите популярност. На първо място, трябва да се отбележи, че е възможно да се започне отглеждане на косата във всяка минута. В областта на лицето е максималната дължина на косата, но тилната зона е нарязана сравнително кратко. Благодарение на това можете също да опитате да промените посоката на раздялата.

В почти всеки сезон се правят някои промени в тази прическа. Например, оцветяването на омбра е популярно, което изглежда доста оригинално. Уникален вид също се създава, когато оцветявате отделни нишки в любимите ви цветове. Смелите дами могат да опитат ярки цветове, но по-избледнелите тонове ще задоволят спокойните дами.

Други видове прически на Боб
Асиметричните прически за късата коса са привлекателни за много хора, но малцина знаят за съществуването на много разновидности. В старите прически правят промени, поради които има всички нови стилове. Сред прическите на Боб има такива интересни опции:

С дълги коси бретон. Грижа за него е много проста – ще е достатъчно само да извършите сушенето, а самите нишки ще паднат на правилните места, образувайки красива форма.
С неравномерно разделяне. Линията, разделяща косата на две части, може да бъде не само права или наклонена. Fashionistas вече са тествани опции за зигзаг раздяла, която е станала популярна.
Други популярни прически
Хората се обръщат към фризьорите, за да създадат атрактивен стил, но често сами не знаят какво искат най-много. Ето защо, всяка жена трябва да знае поне няколко популярни прически, които винаги ще бъдат в мода.

В допълнение към Боб прически, има и други асиметрични опции, които също имат свои характеристики и предимства: