Хороскоп за днес – 20 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
106
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 20 май 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

С балансирани и добре премерени действия днес може да постигнете много. Природата се стреми да задържи статуквото. Стремете се и вие към разширяване и задълбочаване на установените до момента връзки. Делете отговорности и задължения по равно у дома и на работното място. В живота ви може да се появи спонсор и покровител. Поне част от тежестите и отговорностите ви ще поеме някой друг и ситуацията ще се успокои. Денят се свързва с човешката душа, с желанието за взаимност и разбиране. Сдобрете се, помирете се.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес кръвта се обновява, връзките също. Постарайте се да изчистите неприятностите от вчерашния ден, да се сдобрите и помирите, да направите нужния компромис и да следвате отново общата цел с близки и партньори. Не влизайте в спорове, бъдете умерени в отношенията и в храната. Заемете се с почистващи и пречистващи процедури. На всички нива мръсотията лесно излиза. Разчистете терена, на който ще се развива бъдещата ви дейност. Утрешният ден ще донесе покани и предложения, които отдавна чакате.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на подадените ръце. Ако искате да се реализира личната ви програма, намерения и цели, влезте в партньорска връзка. В сплотен екип ще защитите и осъществите общите си амбиции и желания. Разбира се ще се наложи да се направят и доста компромиси, но без съвместни усилия никой няма да спечели. Ден на умереноста към всички и във всичко. Не отивайте в крайности, не казвайте големи думи, след които няма да последват големи дела. Не се опитвайте да изпъквате на чужд гръб, за да не останате сами.

Рак 22 Юни – 22 Юли

На всяка цена се опитайте да постигнете компромис. Ще разделите неделимото преди, ще спечелите съюзници и покровители за бъдещето. В следващите дни може да изпуснете контрола върху ситуацията или странични хора и фактори да се намесят, да ви отнемат инициативата и правата. Пътувайте и преговаряйте на четири очи. Денят е добър за сделки с животни и за подновяване на партньорски договори. Не се отказвайте от делови и лични връзки с хора, които до момента са ви пазили гърба и защитавали интереса.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

С такт и дипломатичност ще постигнете много в този ден. Сега е момента да привлечете нови съюзници и партньори, но без да пренебрегвате и губите старите доказани във времето връзки. Ще си проличат хората умеещи да комуникират, обединяват и насочват общите интереси в една взаимно изгодна посока. Ще се случват събития, които ще ви свързват с покровители способни да финансират и защитават бъдещити ви начинания. Получените предложения ще помогнат да вдигнете нивото и да тръгнете в нова посока в бъдеще.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не излизайте от рамките на добрия тон. Ще имат късмет хората на компромиса и умерената политика, а не такива склонни на крайни искания. Не бързайте, не е време да налагате мнение и да се държите предизвикателно. И сексът е противопоказен. Някой ще си направи криви сметки и може да обърка добре подредената си програма. Работете в екип, подкрепете общите начинания и вашите ще бъдат стимулирани. Конкуренцията ви се обединява. Трябват ви верни съюзници, но някой може да ви предаде.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Бъдете скромни и готови на компромис независимо какво се случва. До вечерта усилията ви ще бъдат оценени. Може да получите неочаквана подкрепа и покани за участия в престижна дейност. Покажете разбиране, не взимайте страна в спорове. В този ден крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Изключете от общуването си всякакъв тип безцеремонно поведение и се дистанцирайте от хора на риска. Изслушайте и двете страни преди да вземете страна в спор. Оставете за утре служебната амбиция.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на омиротворение и ненамеса в работата и избора на другите. Не давайте съвети и не се опитвайте да внасяте корекции в нечии действия, работа или поведение. Прочистете тялото, добре е за диета. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. С лекота може да се отървете и от негативите на миналите дни и да погледнете по нов начин на отношенията си с партньори. Лош ден за секс. Контактите ви се нуждаят от пречистване и преосмисляне. Не бързайте с новата връзка преди да сте приключили със старата.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на засилена алергична реакция към храни, хора и нехармонични обстоятелства. Излезте от средата, която ви дразни. Смирете амбицията и апетита. Стремежът е към хармония в отношенията и балансирана политика. Не взимайте страна в споровете на другите и не започвайте нови проекти преди да сте сложили в ред старите връзки и отношеиня. Ден за тихи семейни дела, за ненамеса и отказ да се водят свещени войни. Търсете средата, в която ще се чувствате комфортно. Не яжте диворастящи гъби и не убивайте птици.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ако искате да напреднете в работата и връзките отложете амбициозните дела за утре. Днес природата се стреми към омиротворение и хармония. Не предизвиквайте скандали. Крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Има други методи и начини да се разберете и да постигнете своето. Ще си проличат дипломатите и тези, които умеят да балансират. Тази вечер ще получите вест или предложение, което ще ви помогне да изплувате от кризата и в следващите дни да направите важна стъпка напред.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Без излишни спорове, напрежение и амбиция може да постигнете много в този ден, в който природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Защитете старите си позиции и останете с хората, с които имате равностойни партньорски връзки. Сексът не е на ниво, но ако говорим за партньорство и приятелство в работата и в живота, ще пролучите неочаквани защити и протекции. Подновявате връзки от миналото. Заедно ще търсите утре новите варианти. Не отивайте в крайности. Ден на умерената политика.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес прекаленият натиск и служебната амбиция ще доведат до отлив на приятелства, до конфликти с колеги и подчинени. Нищо да не се прави на всяка цена. Не взимайте отговорни решения, особено ако това ще ви създаде врагове. Бъдете дипломатични и тактични. Внимавайте с храната. Вероятни са алергични реакции и от полени. Спазвайте диета, не нарушавайте обещания и предписания. Един скандал ще ви качи кръвното. Запазете добрия тон в отношенията. Не си позволявайте крясъци и скандали. Може да се разболеете.