Най-добрите упражнения за различни проблеми

5
360
Добави коментар
teamkreo
teamkreo

Упражненията ще ви помогнат да живеете по-дълго, да намалите излишните килограми и да укрепите сърцето. Упражненията с една дума са най-добрият лек за всичко! Ето кои здравословни проблеми можете да решите с упражнения.

Тревожност – за хората, които страдат от тревожност най-добрите упражнения са базирани на медитация с акцент върху дишането, като например йога .

Загуба на паметта – упражненията стимулират циркулацията на кръв в мозъка , осоебоно в тези части, които контролират паметта, вниманието и концентрацията.

 Най-добрите упражнения за вас: Научете Тай Чи, играйте тенис или танцувайте.

Проблеми със съня – хората, които практикуват имат висококачествен сън от останалите. Най-добрите упражнения: Всяка физическа активност в продължение на 30 минути ще подобри вашия сън.

Астма – Звучи нелогично, но ако имате астма, колкото повече тренирате, по-малко ще страдате. Най-добрите упражнения за вас: От кардио тренировка до алпинизъм.

Еректилна дисфункция и намалено либидо   – този проблем можете да решите напълно само с тренировки. Най-добрите упражнения: бягане или фитнес, с цел да се подобри кръвообращението под кръста.

ПМС и менопаузата – най-добрите упражнения , които ще ви помогнат да намалите симптомите, причинени от тези две състояния: аеробика, йога, пилатес и тай чи.

Болки в гърба и ставите – почти всеки вид болка може да се намали с помощта на упражнения. Най-добрите упражнения: Упражнения за повишаване на силата и кондицията на организма ще улесни вашите проблеми.