Хороскоп за днес – 26 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
206
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 26 май 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за повишаване на личната квалификация в различни посоки и по различни начини. Лесно се усвояват всякакви уроци и дано усвоеното днес ви свърши работа. Запишете и децата за някакъв курс, организирайте срещи на екипа, влезте в нова среда, където да работите за развитие и на личното си хоби. Наблегнете повече на растителната храна, излезте сред природата, сменете един вид труд с друг и се радвайте на всичко, което живота ви предложи. И сънищата от тази сутрин носят в символичен вид решението на проблемите ви.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят ще ви предложи варианти за излизане от лична и професионална криза. Ще намерите решение на тежък проблем и изход от неприятна за вас ситуация. Препоръчват се консултации със специалисти, а не обсъждане с лаици на важните за вас въпроси. Поровете се в справочници и в специализирана литература. Нещо забравено от миналото ще съчетаете много добре с изискванията и нуждите на настоящето. Днес печели мъдрият и комбинативният, а не толкова умният. Постарайте се да усвоите нови умения.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Луната от Риби е в пречупващ аспект със Слънцето на родените до 1юни. Вероятно е противопоставяне между родители и деца. Ще се изисква нов подход в променената вече ситуация и дано всеки направи своите стъпки и отстъпки. Ден за лично усъвършенстване, за консултации от всякакъв вид и за работа със словото. Може да убедите да ви съдействат странични хора, а тези от семейството и обкръжението ви ще са настроени негативно. Използвайте посредници, за да убедите някой да ви съдейства, да учи и просто да си свърши работата.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден, в който е от особено значение да си актуален. Битката за информация достига високи нива. Имате шанс да получите тайно знание и съобщение преди другите. Възползвайте се от всеки шанс и ще извлечете ползи и облаги. Реагирайте адекватно на предложения и покани. Навлизате в тридневен силен период, в който ще спечелите поне една конкурентна битка. До края на деня опитайте да съберете данни и факти за нещата, с които ще се занимавате и ще обсъждате утре. Храната да е лека, не носете неудобни обувки.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Постарайте се да получавате от различни страни данни информации и сигнали. Това ще помогне да си сверите часовника, да съобразите какво излиза на предни позиции, кое отстъпва и престава да е актуално и модерно. Утре битката за кокала ще е жестока, не очаквайте да ви направят компромис. Добре е днес да се подсигурите с надеждни посредници и екипи, които да действат в местата, на които не може да присъствате. Всичко, което научите и проучите днес ще ви даде верните координати и ориентири за бъдещето.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и с още три планети образува кръст с рожденото слънце на родените в първата декада. Направете строг разбор на информации, връзки и отношения. Вероятно е да се разсеете и да изпуснете от контрол една важна ситуация свързана с работата ви и с децата. Постарайте се да получите информации от първоизточника. В следващите два дни може да станете обект на лъжи и завоалирани действия. Отнасяйте се много внимателно с идеите, които ви предлагат. За утре се очертават гафове.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Отделете нужното внимание на личната си подготовка. Запишете се за нов тренировъчен и информационен курс. Намерете учител или нов треньор за децата. Отделете време и за своите нужди, усвоете нови умения, сменете един вид труд с друг и влезте в нова група по интереси. Сега е момента да намерите или да задълбочите заниманието, което ще ви помогне да преборите стреса на работното място. Още утре ще ви засипят проблеми и неприятности. Дано днес успеете качествено да презаредите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Не бързайте да приемате неприятни предложения. Родените в последните дни на зодията ще имат тежка сутрин, но към обед за всички ще изгрее слънцето на късмета. Луната навлиза в Риби и задно с Марс от Рак образува брилянтни аспекти с вашето Слънце. Случващото се днес ще помогне да намерите нужните защити и информации, които ще ви помогнат в утрешния тежък за всички ден да получите максимално добри оферти и да работите за своя интерес. Търсете допълнителна информация за всичко, което в момента е актуално.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Навлизате в рисков тридневен период, в който най-големи проблеми може да имате в утрешния ден. Съветът за днес е да изпреварите негативните събития, да се подготвите добре за работата, изпитите и преговорите, които ви предстоят. Постарайте се да влезете в час с изискванията на променящата се ситуация. Ако мързелувате и не си научите уроците утре ще сърбате попарата на разочарованията. Подгответе се с контра въпроси на евентуалните въпроси, които ще ви задават. Днешният избор ви вади на предни позиции.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днешните ви действия и инициативи ще донесат промени в работата и в начина ви на живот. Ще получите преди другите ценна информация, а това ще ви помогне утре да реагирате с необходимите мерки и защити срещу чернотата наоколо. Денят е добър за предаване на опит и знания. Ученикът ще си намери подходящия учител, но и учителите ще има какво да научат от децата. Днес ще се изкачи на върха този, който добре се е подготвил и постарал да парира конкуренцията. И сънищата носят ново знание и сочат решението на проблема.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Луната напуска вашия знак, а с нея си отиват и някои емоции, които пречат да се съсредоточите над важните начинания и приоритети. Предприетото в тези дни ще ви помогне да влезете в нова среда и да започнете нова дейност. Сега е момента да разширете кръгозора на амбициите и отговорностите. Подкрепете и действията на децата, проучете къде е най-добре да учат и синхронизирайте своите намерения с техните. До няколко дни имате шанс да влезе в нова среда и да получите повече пълномощия.

Риби 20 Фев – 20 Мар

От днес до 28-и Луната ще дефилира във вашия знак. Съвпадът и с Нептун ще ви провокира да повярвате и на откровените лъжи и да станете жертва на стари и нови фикс идеи. В този ден е важно да действаш трезво, да проучиш всички детайли касаещи работата, която предстои. Не прегръщайте чуждите идеи като свои, не вярвайте на мними доброжелатели и бъдете внимателни със стимулантите и с алкохолното опиянение. Нужен ви е трезв ум и студено сърце, за да преминете през изкушаващите положения особено утре.