„Петлите“ изпратиха поредния си абитуриент

1
223
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Тази година ТФ “Петлите” изпраща само един абитуриент. Кристиан е част от формацията вече повече от 10 години и ще вземе участие в спектакъла на ръководителя Георги Димитров по повод първата му книга, която ще представи на 11 юни в Летния театър от 20:30 ч. 

”Крис, бъди много здрав, следвай мечтите си не се отказвай, знай, че каквото и да стане, ние няма да те оставим, вярвай, мечтай и не казвай думата НЕ! Искаме да чуваме  МОГА, ИСКАМ и ЩЕ СТАНЕ”, пожелават на абитуриента приятелите от „Петлите“.

Личен шофьор на младежа бе мисис Бургас 2018 г. Вержиния Иванова. Тя бе човекът, който осигури  лични средства за 10-дневно важно обучение за Крисиан в София. Подкрепата за Крис бе първата благотворителна кауза на Иванова след спечелването на конкурса. Тази година красавицата осигури на абитуриента и тоалет за бала.

От  две години Кристиан се подготвя да учи в АМТИИ  Пловдив с помощта на Десислава Скъкълова / Балетист в ПФА “Странджа” БУРГАС/ по програмата на Скритите таланти на България. Деси е един от хореографите, които работят с децата от „Петлите“ вече трета година. Нейна е заслугата Кристиан да бъде един изключително добър танцьор.