Хороскоп за днес – 29 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
249
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 29 май 2019г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Марс. Старайте се да контролирате емоциите и гневните изблици. Вървете по избраната и уточнена от предните дни пътека. Не се препоръчва да се отклонявате, да започвате нещо ново преди да сте приключили със старото, да сте се уточнили и разплатили. Пазете се от случайните срещи и запознанства, които може да ви вкарат в капани на страста и изнудването. Ще си спестите много грижи, ако не избързвате и не притеснявате околните с изисквания.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден на методичната работа. Изискването е да не се бърза в нищо и за никъде. С прибързана реакция ще кажете и направите нещо, за което може да съжалявате. С премерени и тактични действия ще си постигнете целта, ще стигнете до финала на големите си амбиции и надежди. Не търсете странично мнение и не променяйте уточнената вече програма, за да не останете от два стола на земята. Добре е да спазвате прочистваща диета. Прочистете се от шлаката и на духовно ниво. Прекъснете вредни връзки и контакти.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес е важно да гледаш само напред, да следваш неотклонно целта, която си избрал и декларирал. Всяко отклонение и поглед в странична посока ще ви поставя в неизгодна позиция и ще ви товари с чужди проблеми. Не е ден за нови контакти и запознанства. Пазете се от случайни срещи. Някой преднамерено ще търси сблъсък, за да ви постави в неудобна позиция. Отминете като малка гара хората с големи претенции. Не се разправяйте с никого, не е време да доказвате това, което животът и поведението ви ще докажат.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на пасивност, но трудно ще я постигнете при наличието на борбената планета Марс във вашия знак. Амбицията ви се изостря. Насочете всичката си енергия към постигане на отдавна планираните цели. Важното е да не се отклонявате от намеренията си, да не се подавате на манипулации и изкушения. До вечерта може да постигнете нещо важно и значимо и да привлечете съюзници. Слушайте вътрешния си глес и проведете прочистваща диета. Не планирайте за утрешния ден колективни изяви и работа в екип.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

В този ден се изисква да стигнете до финала, а не да тръгвате от стартова позиция. Приключете водени дела и ангажименти, предайте проекти и изследвания, търсете начин да приключите и с обещаната странична дейност. Изпипвайте нещата. Всичко да се прави внимателно и без бързане. Родените в първата декада ще бъдет посрещнати с овации, с желания и усмивки там, където отиват. Окончателно се премествате или приключвате с досегашна работа и дейност. Настроението ви ще се подобри и утре ще доминирате в средата си.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на крайните срокове, на издължаването, на приключването и инвентаризацията. Постарайте се да сложите в ред отношенията си в делови и личен план. Изпълнете каквото сте обещали, довършете си работата, особено ако вече са ви платили авансово за нея. Всичко, което направите в срок ще носи късмет и допълнителни поръчки в петък. Не приемайте нови оферти, особено ако заради тях ще отложите изпълнението на договорените задачи. Добре е да се спазва диета, да се ограничат вредни връзки и присъствия.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Не прибързвайте, не се намесвайте като страна в разправии. Родените в първата декада са в рискова позиция и може да оберат негативите от промените, които правят. Гонете си планираните задачи, не позволявайте на странични хора и фактори да ви отклоняват от набелязаната цел. Днес и утре по възможност не вадете зъб. Не си определяйте първа среща. Избягвайте случайните запознанства и не бъдете прекалено доверчиви към предложенията, които получавате. Изискването е да приключваш, а не да започваш.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по добре. Залегнете над недовършената работа, действайте активно в посока на приключване и представяне на готови продукти. Денят е неблагоприятен за стартиране на нова дейност, работа или лична връзка. Останете в средата, в която действате от доста време. Предстоят промени, които ще ви помогнат да се издигнете и спечелите предимства. Вслушвайте се в гласа на интуицията и няма да сбъркате. Уредете си за утре среща с консултанти и посредници.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Всичко, което приключите и предадете като готов продукт днес ще ви донесе късмет, придобивки и овации. Работата ви може да бъде харесана и от странични хора, които ще ви предложат изгодни дейности и поръчки. Съветът е точно днес да не започвате нови инициативи, а да преговаряте и да финализирате нещата. Започнатото в момента може да обслужва чужди интереси, а вие да получавате само малък процент. Продължете пазарлъка в утрешния ден след среща с познавачи на законите и разпоредбите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в първата декада е добре да запазят неутралитет, да не отиват към нови ангажименти и запознанства. Ден на фатално привличане, на емоционални изблици и надежди, след които ще се окажете по някакъв начин ощетени. Вървете си в пътя, гонете планираните за деня задачи и не позволявайте на никой и нищо до ви отклоняват от крайната цел. Вечерта се приберете навреме и не приемайте покани за приятелска почерпка. Намерете тихо и спокойно място и обмислете ситуацията. Днес и утре не вадете зъб.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ще свършите добра работа и ще получите награди. Бавно се приближавате към отдавна гонена цел. Символ на деня е костенурката, която е и ваш талисман. Преследвайте целите си с търпение и постоянство и ще бъдете възнаградени. Не бързайте за нищо и за никъде. Който има нужда от вас ще ви намери. На спокойствие и в тишина може да получите прозрение за работи и дейности, които може да започнете от утре. Този ден изисква равносметка и почивка. Вечерта презареждате и в любовта. Забраненият плод няма да ви се услади.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Който напредва внимателно и бавно ще получи награда и ще стигне до заветната си цел. Добре е за приключване на дейност или учебна програма. Ще вземете изпит. Помогнете и на близките да се справят с техните задачи. Нищо ново и важно да не се предприема. Отложете за утре срещата с капацитети в интересуващата ви област. Днес не позволявайте намеси в работата и дейноста ви, както и в личния ви избор. Поетите ангажименти трябва да се изпълнят независимо какво ще ви коства това. Ден на фатални срещи.