Линдзи Вон подкрепя Гришо на „Ролан Гарос“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
158
Добави коментар

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, се наслаждава на звездна подкрепа във Франция. Първата ни ракета се представя отлично на „Ролан Гарос“ до момента, като вече си осигури място в третия кръг на престижния турнир.

Гришо се справи с Марин Чилич в един епичен маратонски мач, а на трубуните бе…Линдзи Вон. Звездата на алпийските ски явно е почитателка на Димитров. Тя се изправяше на крака, за да аплодира отиграванията му.

Вон пусна стори на своя профил в социалната мрежа „Инстаграм“, на което е заснела Гришо в гръб. „Да, Григор Димитров“, написа американката. Линдзи е била на първите редове на корт „Симон Матийо“, открит официално наскоро.

Неотлъчно до Вон е нейният приятел – канадският хокеист Пи Кей Сабан. Двамата изгледаха и мача на Роджър Федерер с квалификанта Оскар Оте, победен с лекота от Маестрото.

Любопитното е, че през март Димитров и Вон се надпреварваха по тесните улички на княжество Монако. Григор беше зад волана на „Ламборгини“, а скиорката – на колело.

“Продължавай, Линдзи Вон и благодаря на „Ламборгини“, че ме задържахте на първото място”, написа тогава Гришо в “Инстаграм”.