Резервни части за дизелови помпи

2
220
Добави коментар
fire19
fire19

Като всяко нещо и горивната помпа се разваля, а често това става най-неочаквано. Обикновено установяването на някаква повреда става неочаквано и в повечето случаи причинява стрес на шофьорите.

В опит да открият каква е повредата много от тях започват сами да правят ремонтни дейности по горивната си помпа или да закупуват гарнитури за помпа, без да са сигурни дали те ще станат на тяхната.

В такива моменти е най-добре да се консултирате със специалисти. Те ще ви кажат точни кой ремонтен комплект гнп е подходящ за вас. В лицензираните сервизи, каквито са Sofia Diesel Center можете да откриете точния ремонтен комплект за вашата дизелова помпа.

Tечът от горивната помпа

Най-честият проблем, от който се оплакват повечето шофьори, е течът от горивната помпа. Обикновено той е свързан с някой от маркучите или нещо друго дребно по самата помпа. Ако смените всичко и помпата продължава да тече, то става дума за семеринг.

Семеринг за помпа можете да намерите във всеки един автосервиз. Важно е тази част да съответства с вашия модел помпа и по-добре е да го поръчате от производителя на помпата или от мястото, което сте избрали за ремонт.

Ремонтите дейности по горивната помпа

Съветваме ви, за да си спестите главоболията и вероятните предположения какво не е наред, то да отидете в сервиз. Ремонтите дейности по горивната помпа се правят, когато тя бъде свалена, а след това се прави и проверка дали всичко е наред. Това е най-добре да се направи от човек, който се е занимавал дълго време с тази материя и да се избегнат евентуални последици от непрофесионален опити за сваляне и ремонт на помпата.
Доверете се на специалитите от Sofia Diesel Centre

Специалистите от Sofia Diesel Centre ще бъдат на разположение и ще отстранят проблема професионално и бързо. Ако нямате възможност да ги посетите, предлагат и работа с куриерски фирми. По този начин можете да предаде помпата за ремонт и да я получите отново здрава и в изправност.