Чудодейна терапия за красива коса

1
186
Добави коментар

Какво не ви достига в грижата за постигане на гъста и здрава коса

Залагате на качествени шампоани, използвате подхранващи маски, щадите косата, но въпреки това видът й не е този, който искате да имате.

Какво й липсва?! 

Дълбоко подхранване в корена. Независимо от конкретния проблем, с който се опитвате да се преборите, ампулите за коса са добро решение за това. Тяхната висококонцентрирана формула ще проникне дълбоко в корена и ще ви помогне да добиете красивия вид, както след посещение на фризьор. Външните неблагоприятни фактори и третирането на косата с боя и преси оставят след себе си нежелани резултати. Ето защо понякога се налага да прибегнем до професионални продукти за гарантирани резултати. Дълготрайният ефект ще очарова всеки потребител.

Най-често срещани нужди на косата

Цялостно подхранване на косата: екстрактите от семена и билки осигуряват мекота и блясък след първата употреба. Косата изглежда и се чувства силна отвътре. Възвръщат младежкия й вид.
Хидратиране на сухата коса: тя е склонна към накъсване и изглежда вяло. Ампулите спомагат за задържането на вода в косъма, правят я мека и нежна на допир. Тя е видимо съживена и боядисаният цвят изглежда по естествен.
Обемна и блестяща коса: никой не харесва лишената от еластичност и естествено сияние коса. Съживяващите терапии ще възвърнат мигновено красивия й вид, благодарение на мастните киселини.
Против косопад: това е сериозен проблем от който страдат, както мъжете, така и жените. Ампулите, прилагащи се при косопад, подхранват косата от корена и стимулират растежа. Това се случва чрез ускоряване на кръвната циркулация.
Против пърхот: този вид терапия има антисептично действие. Успокоява кожата, намалява сърбежа и дразненията и премахва гъбичките, отговорни за появата му.

Начин на употреба

Обикновено ампулата за коса се втрива в корените и се разнася по дължината на косата все още докато е влажна, непосредствено след измиване и подсушаване с кърпа. Препоръчително е да използвате последователно цяла серия ампули, след което направете пауза и повторете процедурата при нужда. Така ще постигнете блестящ и подхранен вид в дългосрочен период от време. Ще възвърнете жизнения вид на коса, третирана с години.

За най-добри резултати, прочетете упътването за употреба, преди да приложите.

Допълнителна грижа

Всичко посочено до тук неминуемо ще изиграе положителна роля за добрия вид на косата, но е нужно допълнително усилие за кардинална промяна. Включете в менюто си храни, богати на омега 3 и омега 6. Лененото семе също е незаменим участник в изграждането на красивия външен вид. Приемът на много вода е благотворен за целия организъм, включително и за косата. Чист въздух и повече сън са ключът към изпълнена с живот и блясък грива. Не подценявайте здравословните навици и заедно с правилната грижа ще постигнете завидно състояние на косата.

Професионални продукти за терапия на коса от За Човека.