Хороскоп за днес – 3 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
166
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 3 юни 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед се занимавайте с разчистване на дейности, връзки и отношения. Върнете дълг, разчистете камъните в градината и натрупаното неудовлетворение в душата си. Следобед не започвайте нищо важно. Планирайте и се информирайте за подробностите и детайлите по отношение на работата, която утре ще се върши. В момента преминаваме на нова навивка на развитие, а това изисква да се откажем от всички вредно, стопиращо и ненужно. На всички нива тече инвентаризация и разчистване на сметките.

Телец 21 Апр – 21 Май

До обед силите са изравнени, доброто и злото са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход. Направете си равносметка на отношения и позиции. Сметнете кое колко ще ви струва преди да се захванете с реализацията му. Приключете с дела и отношения, които вече не са част от личния ви и професионален живот. Прегледайте гардероба и раздайте ненужните дрехи. Точното новолуние е в 13ч. и това е моментът, в който започва новия лунен цикъл. Време е за планиране. Посветете част от времето си на всичко, което извисява душата.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Точното новолуние във вашия знак е в 13 ч. 03 мин. Около обед е неблагоприятно за планирано раждане. Нищо важно да не се започва. Денят е важен за разчистване на сметки и терени, за равносметка на изминалия път и планиране на задачите за предстоящия месец. Стоите на браздата между миналото и бъдещето. Едно ще трябва да оставите, а друго да вземете със себе си в пътя напред. Разделите са трудни, но наложителни. Някой ще се раздели с детството си, а друг с досегашната си работа или лична връзка.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден за инвентаризация и преглед на наличностите. Не правете нов избор, независимо поставените ребром въпроси и изисквания. До обед проведете уточняващи разговори, върнете дълг, но не само финансов. Денят се свързва с любовта, прошката и покаянието. Дано ги дадете и получите. Не се оправдавайте с външни фактори. Оставени сме на собствения ни избор, доброто и злото в живота ни са сключили примирие. Следобед не се препоръчва групова работа и взимане на колективни решения. Последвайте истинските си желания и стремежи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Рядко се случва Луната да има своя 30-и лунен ден. Той трае кратко и за този ден е в интервала между 06 и 13ч. Това е време за почивка и преосмисляне на бъдещето. Предстои начало на нов цикъл, който ще извиси едни, а други ще стъпче в калта на собствените им претенции и нелоялна политика. Разчистете боклука, направете място за новото, което идва. За следобед планирайте консултации със специалисти, намерете време и да помечтаете. Представете си възможно най-ярко и с подробности, това, което искате да постигнете.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не планирайте работа свързана с тежко физическо и умствено натоварване. Новолунието изсмуква сили и енергия, прави ни лениви и отпуснати, засилва меланхолията и черногледството. Родените във вторта декада може да направят губещ ход. Не предприемайте нищо важно и не работете в екип. Споделеното ще послужи като коз и копромат в нечии ръце. Разчистете терени и работни помещения. Планирайте бъдещета си работа, но не и подмолни действия и провокации спрямо някого. Спазвайте диета.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за анализ на изминалия път, за лична и професионална равносметка и за планиране на бъдещите ходове. Откажете се от всичко ненужно и вредно. Проведете уточняващи разговори, дарете някому радост с подарък или жест на внимание. Всичко което приключите ще донесе награди. Направете желан подарък. Ще ви олекне и ако направите крачка към тези, които ви липсват. Не чакайте повече, уточнете отношенита си с партньори и до края на работното време планирайте бъдещите си задачи и дейности.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

До обед нито доброто помага, нито злото вреди. Силите, от които зависим са сключили примирие. Може да постъпите по шекспировски, както ви се харесва, но и да си поемете последствията. В момента завършвате цикъл от живота и работата си. Това изисква да подредиш приоритетите, да се издължиш, да се разплатиш с подчинените и да кажеш на всеки по една добра дума за добре свършената работа. Намерете място и време за размисъл и планиране. Нищо важно да не се започва. Утре ще се събудите с чудесна идея.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените във втората декада ще изживеят тежък ден с излишно противопоставяне спрямо родители и деца и с неприятни разговори на работното място. Луна и Слънце ви гледат в опозиция и заедно с Нептун от Риби образуват кармичен кръст с Юпитер и Слънцето ви. Не си поставяйте тежки задачи, не започвайте нова дейност, връзка или бизнес ангажимент. Денят е благоприятен за разчистване на сметки, за издължаване и финализиране на проекти, а не за начало на каквато и да било дейност. Планирайте, преговаряйте.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят е важен за провеждане на уточняващи разговори. Свършете си работата и се разплатете с тези, които са работили за вас. Планирайте консултантски срещи, анализирайте изминалия път и прогнозирайте бъдещия. В този ден преминаваме на нов етап на развитие. Добре е да се завърши производствен цикъл, да се финализират сделки, да се направи разчистване на имоти и терени. Проверете наличностите, освободете ненужни помещения и хора, които ви спъват работата. Посетете блъзък, върнете дълг на внимание.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес получаваме награди за минал период. Ще ви се обаждат тези, които чувстват някакъв дълг към вас, които имат нужда да обсъдят и поговорят с някой, когото обичат и на когото вярват. Получавате заслужени подаръци, така че направете си сметка, ако никой не се обади и не ви потърси. Ден за посещения, които все отлагате. Върнете дълг на обич, внимание и признателност. Сега е момента да приключите определен цикъл в отношенията и бизнеса. Време е за планиране на нови начинания и дейности. Пъзелът се пренарежда.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Предстои новолуние в знака на нехармоничните ви Близнаци. Не се препоръчва планирано раждане до обед. Не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Вероятно е да нарушите правила и предписания и да загубите влияние в средата си. Денят е благоприятен за инвентаризации и приключване, както и за планиране на предстоящите задачи. От утре Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Ще се събудите с печеливша идея.