Съвети как да носим мини пола

1
144
Добави коментар
svetla58
svetla58

За около половин век, мини-поли не са загубили своята значимост. Разбира се, по-често те могат да се видят на млади девици, които имат перфектна фигура, но много жени също не отказват къси рокли. Различни модели и тъкани са представени на вкус и цвят – кожа, латекс, деним, сатен, туид, велур, кадифе, коприна, полупрозрачен … Прав, тесен, трапецовиден – изборът е голям, остава само да не се губи в разнообразието от цветове и форми. Но най-важното е, че в мини изглеждате хармонично. И какво е необходимо за това?

Помислете за физиката си

Само изключително елегантните момичета могат да носят всяка мини-пола без риск от притеснение. Но тези, които имат излишни килограми в талията и задните части, трябва да внимавате да не подчертавате недостатъците. Можете да украсите тънката мелница с калъф за молив и да добавите помпа към тънките форми с помощта на модели с плисета и люспи. Широките бедра перфектно скриват полата на трапецовидна нарязана, която визуално ви прави по-тънки. Изпъкнал корем ще бъде по-малко забележим в продукт с висока талия.

Не слагайте деколте

Трудно е да се спори с факта, че мини е съвсем откровено, една жена в къса пола привлича вниманието към краката си, подчертавайки, че тя иска да бъде в центъра на вниманието. Но експертите са съгласни, че желанието да покаже най-доброто може веднага да изиграе жестока шега с тях, защото е по-добре да се откаже от дълбокия деколте. Както в случай на грим, в който се препоръчва да се фокусирате върху очите или устните. По същия начин в дрехите – отворените крака предполагат затворена област на гърдите, или обратното, но само без да предизвикват комбинации.

Изберете нисък ток

На подиумите понякога могат да се видят модели, които оскверняват в мини-поли и обувки с висок ток. Но все пак повечето дизайнери избират по-малко агресивни комбинации. Ултра-късото облекло ще изглежда подходящо с ботуши, обувки или сандали на нисък ток или върху плоска подметка. Но огромната платформа и 15-инчовите токове в комбинация с мини – знак за лош вкус и не най-изгодната опция, освен че рекламирате дрехите в някакъв вид фотосесия. В обикновения живот е по-добре да се носят бели маратонки, те вече се считат за релевантни, дори и с романтични летни рокли.

Не забравяйте за чорапогащи …

Да, спорна точка, особено ако е горещо навън. Но след това отново, ако изберете мини дамска рокля, с която да работите, е малко вероятно голите крака да изглеждат подходящи. Чорапогащи идват на помощ, по-добре е, ако са много тънки и матирани – популярността на чорапогащи с ликра остава в далечното минало.