Спечелете шопинг, офроуд с бъги или участие в Classic Cars Trip

1
204
Добави коментар

Всеки от участниците, регистрирали се в играта, има шанс да спечели една от следните награди:

Офроуд с бъги в Родопите – 2 награди Шопинг със стилист – 2 награди Участие в Classic Cars Trip за двама с 2 уикенд нощувки в спа-хотел и присъствие на Международния джаз фестивал в Банско – 3 награди

Това е онлайн игра в Интернет, в която участието не е обвързано с покупка на стока или услуга.

Тази игра е отворена за всички участници, които са се регистрирали в страницата на WWW.MOMENTA.BG с изключение на служителите на Пауърмарк ООД и Лайтхаус Адевртайзинг ЕООД, както и членове на техните семейства(деца, родители или съпрузи). Награди – 2 броя Офроуд с бъги в Родопите Наградата е индивидуална и включва разходка с бъги за двама в Родопите – забавление в комбинация с прелестни места и гледки. Отправната точка е в близост до пещера Снежанка. Преминавайки през дефилето на река Дълбочишка, по Соколския път и местността Аликочово и се стига до горски развъдник, където се отглеждат диви прасета и риба. Маршрутът дава възможност за правене на снимки и видеоклипове, в почивките и по време на движение.

Наградата включва: – Транспорт от София до Батак и обратно, както и обяд – Ползване на напълно изправно и сервизирано, заредено с необходимото гориво, двуместно бъги на световно известната марка CAN AM – с автоматични скорости, лесни за управление, както за мъже, така и за жени, с включена застраховка.