Вижте нашите съвети за вашата кухня и за какво да внимавате

1
173
Добави коментар
vashiatehnik
vashiatehnik

Какво трябва да имате предвид при планирането на проект за обновяване на кухнята?
*ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*  ще Ви помогне в етапа на планиране и проектиране, а след това и в изпълнението  плана. Ето някои от нещата, които трябва да обмислите, докато се придвижвате към започване на ремонта на Вашата кухня:

1. Какъв ще бъде основният план?   
    Ще трябва ли да направите някакви структурни промени, за да създадете нова кухня? Ако е така, ние ще Ви помогнем да преместите или премахнете, добавите стени, да разширите пространството, за да включите помещение за хранене, поставите окачен таван, добавите / премахнете /преместите прозорци или врати, поставите в трапезарията остров и още много други. Също така помислете как кухнята ще се свърже със съседните стаи (дизайн с отворена или затворена кухня?)

2. Помислете за функциите, както и за стила 
    Искате Вашата кухня да бъде стилна и актуална, без да жертвате функционалността. Ще приложим нашия безценен опит и ще Ви дадем полезни съвети. Едни от най-важните качества на една кухня са нейното удобство и безпроблемна експлоатация.

3. Помислете за лесната поддръжка
    *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*  ще Ви предложи най-удачните варианти при избора на подови настилки, облицовки, уреди и др. Кухнята се експлоатира непрекъснато, затова е важно да може да се поддържа в чист вид без излишни усилия. Ние имаме опит в успешното съчетаване на стил и практичност.

4. Включете място за съхранение
    Кухните се нуждаят от повече място за съхранение, отколкото другите стаи във Вашия дом. Организацията на пространството трябва да е практична и функционална. Едно от най-важните условия за спокойствието и удобството на всяка домакиня.

5. Помислете за добавяне на открит достъп
    Често може да Ви се прииска да излезете бързо от кухнята си, за да хапнете на терасата или в хола. Затова трябва да имате бърз и удобен достъп. Помислете също и за добавяне на открита кухня или барбекю до Вашата вътрешна кухня.

6. Помислете за Вашите разходи и за околната среда
    Инсталирането на прозорци/врати с ниска мощност, елиминирането на всички изтичания на въздух, LED светлини и осветителни тела и използване на високоефективни смесители могат значително да подобрят нивото на енергийна и водна ефективност на Вашата кухня. Спестете допълнителни разходи, с грижа за околната среда.

7. Разрешителни и инспекции
     *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*  е запознат с всички законови норми и изисквания при реконструкцията на помещения, усвояване на балкони, премахване на стени и др. Избирайки нас, Вие ще получите пълно съдействие при изготвянето на необходимите документи.

Свържете се с нас днес, за да започнете да трансформирате Вашата кухня!
Обадете се на 0897 86 15 68, и ние ще Ви дадем оценка и ще обсъдим плановете за предстоящото Ви обновяване на кухнята.

Възползвайте се от експертните съвети на *ВАШИЯТ ДОМАШЕН ТЕХНИК*, как да направите Вашата кухня страхотна и как да намалите разходите, без да правите компромис с качеството. 
 

Свържете се с нас в Чата, посетете нашия офис на ул.Дрин 10 във Варна или ни се обадете още днес на 0897 86 15 68 и се посъветвайте с нас за Вашия нов проект!