Започва мащабен ремонт на Inter Expo Center в София :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
141
Добави коментар

От днес стартира ремонтът на първия етаж на столичния Inter Expo Center, а инвестицията надхвърля 1.5 млн. лв. На тематично “унищожително” парти вчера бе дадено символично начало на реконструкцията, като гостите можеха да разбият с чук специално изградена за повода стена.

“Днес сме се събрали да рушим и да поставим основа на нещо ново”, заяви Йоан Младенов, зам.-управител на Inter Expo Center.

Средствата за ремонта са осигурени от акционерното дружество, собственик на комплекса. Очаква се той да продължи до средата на септември, когато ще има специално откриване на етажа.

“Броят на залите няма да се промени – те си остават 4, с едно общо фоайе, което ще има допълнителна функционалност”, уточни пред Economic.bg Младенов.

„Ремонтът е част от наша стратегия за подобряване на цялостното ниво на Inter Expo Center – като качество на услугите, нови послания за клиентите и посетителите. Очакваме да се позиционираме още по-добре на локално и международно ниво“, коментира още той.