Тренд радар: С туника на плажа

1
177
Добави коментар
svetla58
svetla58

Летният гардероб на почти всяка жена задължително съдържа няколко продукта, които са особено светли и очарователни. Модерните стилни посоки ви позволяват да избирате модни плажни рокли и туники за всеки вкус и предпочитания.

Известни модни дизайнери никога не заобикалят тази модна тенденция, а всеки сезон попълват колекциите си със стилни летни плажни рокли за модни жени от млада възраст и по-зрели млади дами.

Една жена може да намери туника за всеки повод, от плажа до бляскавите партита. Тази тенденция беше постигната благодарение на работата на известни дизайнери, които дадоха на този продукт чар,лекота и елегантност.

Лятните плажни облекла, в зависимост от стила и модела им, могат да имат съвсем различни имена: дрехи, туника, парео, рокля и т.н. Всички тези продукти имат отличителни черти и могат да бъдат използвани от жените не само като плажен вариант за облекло.

Днес под лятната рокля-туника се разбира блуза на свободното рязане, която е с различна дължина: от бедрата до пода. Продуктът обикновено няма яка, а наличието на ръкави зависи от избрания модел и женските желания. Често се носи една туника с колан, който може да бъде най-разнообразен, като се започне от стилни, модерни и маркови продукти и завършва с обичайните текстилни струни.

Ние от emodno.com избрахме няколко вида туники, с които може да се чувствате най-красивите, когато сте на плажа.

Купи къса плажна туника

Купи плажна туника с ръкави

Дантелена плажна туника

Купи плажна туника от шифон

Плажна туника с животински принт

Купи плажна туника с ръкави

Купи плажна туника