Тренд радар: Банските на 2019

1
195
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наближава началото на астрономическата пролет, температурите се покачват, а на нас вече ни замирисва на море. Затова днес се вдъхновихме да ви представим актуалните модни тенденции в банските костюми това лято, което сме убедени, че очаквате с нетърпение.

ЖИВОТИНСКИ ПРИНТ

Леопардовите и зебровите шарки са едни от най-актуалните тенденции това лято. V-образното долнище като допълнение към тях подчертава бедрата ви и придава дръзка женствена визия

Купи цял бански с животински принт

 

Купи бански от две части с животински принт

Купи цял бански 

 

ТРИЪГЪЛЕН БАНСКИ

Класическият силует от 2000-та година се завръща. Признаваме, че не сме изненадани – този модел е свеж, удобен и ни дава възможност да регулираме формата и размера. Среща се в щампи на точки, геометрични форми, карета и животински принтове.

Купи син бански

Бански Черен цвят

ЖЪЛТ ЦВЯТ

Жълтото доминира в голяма част от пролетните колекции и ще се задържи целогодишно на модния подиум. Осмелете се да включите този слънчев оптимистичен цвят в гардероба ви, за да ви зареди с увереност и позитивна енергия.

Купи жълт бански

Купи светложълт бански

Купи цял бански в жълт свят

КОЛАН

Коланът, който подчертава талията, изглажда несъвършенствата на силуета и акцентира върху най-красивата част в женското тяло.

Купи бански с колан

Купи бански