Да се върнем в безгрижните години с Ted Baker

1
211
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има едни прекрасни цветове, които обичаме още от малки момиченца и колкото и да порастваме, винаги си оставаме привлечени от тях.

И най-най-най любимият от тях безспорно е бебешко розовото. Свързваме го с куклените къщи, с дрехите на Барби, с мечтите да станем принцеси, русалки, балерини, с невинността, чистотата и детството.

Е, този цвят обаче никога няма да излезе от мода. Още повече, когато модният лейбъл Ted Baker London го използва за своите разкошни дамски чанти.

Купи розова чанта

Спортно елегантната дамска чанта на Ted Baker носи името Arycon и е изкусително розова, има и панделка. Връща ни в онези момичешки години, в които най-големите ни притеснения бяха свързани с това каква оценка ще изкараме на контролното по математика. И въпреки това не е кичозна (както голяма част от аксесоарите от онова време), напротив – тя е идеалното допълнение за романтичния летен тоалет, в градска среда или по време на морска почивка, или пък по време вдъхновяващо пътешествие.

Освен розовата чанта, която ни връща във времето ние ви подбрахме още няколко модела от Ted Baker, които със сигурност ще направят ежедневието ви по – цветно и по – усмихнато.

Купи чанта с лого

Купи чанта с флорални мотиви

Купи чанта с десен

Купи малка чанта