Спечелете стоки на максимална стойност 7900 лв. от МЕТРО

16
357
Добави коментар

Двама съперници. Две минути в МЕТРО. Грабни максимум продукти и който е с по-голяма „сметка“ на касата, получава всичко БЕЗПЛАТНО!

С всяка покупка в МЕТРО от 15 май до 30 юни 2019 г. на стойност поне 79 лв., за която заплатиш безконтактно с Mastercard®, можеш да участваш в кампанията „Бързи и радостни“, като регистрираш направената трансакция на promo.metro.bg!

Двама участници от регистрираните за периода ще бъдат изтеглени като печеливши и ще имат много специална мисия – 2-минутно екстремно „пазаруване“ в магазин МЕТРО. Участниците ще имат възможност да огледат магазина и да планират стратегията си, защото който от двамата занесе продукти на по-голяма стойност на касата, ги печели безплатно! Вторият участник печели един от продуктите, с които е финиширал. В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който направи покупка на обща стойност минимум 79.00 лв. с ДДС на една фактура в някой от Участващите обекти, плати своята фактура безконтактно с карта Mastercard – кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находящи се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на промоционалната кампания 15.05.2019 г. и след това регистрира данните от POS бона на сайта https://promo.metro.bg, като следва посочената там процедура, участва в играта.