Шеф за пример: Индиец подари на служителите си 400 апартамента и 1260 автомобила!

1
213
Добави коментар
slavchev
slavchev

Служителите на индийската компания “Hare Krishna Exports” ще запомнят националния празник Diwali, без преувеличение, за цял живот!

Шефът на компанията в този ден бил безкрайно щедър със своите служители. За най-добрите си професионалисти той подготвил и раздал следните подаръци: 400 апартамента и 1260 автомобила.

Диамантеният бизнес носи огромни доходи. Компанията продава диаманти в 70 страни по света. Савджи Долакия е страхотно богат и винаги дава щедри подаръци на служителите.

Стотици от служителите му през 2014 г. получили за подарък собствено жилище и автомобил. А самият Савджи казва, че през следващите 5 години той ще даде същите блага на всичките си служители.

Не е ли това наистина прекрасен празник?

Милиардерът има уникален подход към живота и прави необичайни неща. Той е абсолютно строг баща и не обича да глези децата си. Неговият 21-годишен син, Драва, тръгва да си търси работа само с най-необходимия багаж и пари в брой само за най-необходимите разходи. В куфарите на богатия наследник имало само: три комплекта дрехи за смяна и вещи за лична хигиена.

Сам Драва разказа за това:

“Аз идвам от богато, привилегировано семейство, чиито членове са свикнали да получават всичко, което харесват, без да гледат цената. На това пътуване трябваше да разбера как другите печелят пари и какви са обикновените хора. За мен беше много важно да проверя къде наистина стоя.”